Tehnički kutak > Tuning skutera

Fucking SP ne pali OPET!!!

(1/15) > >>

180fxr:
Ovak... na sp-a stavio nove karike,sklopio to sve.... prvi put upalio samo tako... provozo se koji km... i vracam se doma i on se pocne gusit,tj ne prima gas.......    Ja doma.. novu svijecicu i sve ok.. radi normalno...  doso kod frenda opro ga... upalim ga i da cu krenut on se ugasi i nikak da upali.... kompresiju ima, iskru ima.... Sad je gore NGK br9eg.. chupsy mi kaze da uzmem drugu svijecicu.....  sta vi predlazete..... probavo sam i punit aku...i kad se punio nekih 4 sata, doso da ga probam upalit i cinilo mi se da je nekak prebrzo verglo......  :dontknow:   nemam pojma aj pomazite....

gokiSP:
ako je kompresija dobra onda je vjerovatno nemoguce da je osigurac izletio... pa katalogu inace ide denso svjecica neznam sad koja tocno, ali i ta b9 je dobra... dal je mokra kad ju izvadis nakon verglanja?

benelli:
ako si ga tek oprao mozda su ti mokri kablovi,probaj  ih pospricat sa kontakt sprejom ako nemas onda pospricaj sa wdeom

180fxr:
Mokra je onak......   Ma stoji vec 3 dana nece da upali... tak da nevjerujem da je struja mokra....   Sad mi  bzvz stoji a ocu to slozit....

gokiSP:
jesi pazio oko osiguraca? dal postoji mogucnost da je izletio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju