Tehnički kutak > Tuning skutera

Fucking SP ne pali OPET!!!

<< < (12/15) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: Ive_MHR - 17 Veljača, 2009, 14:56:33 ---si ti glup ili se samo pravis a

--- Kraj citata ---

nisam ja taj koji ima takav ultra kul minivaš kojim skine cak i farbu na skuteru...jesi probo s njim na njivu? mislim da bi mogo orati, tanjurat i posijat, sve u jednom ooraku jer si vidim jako kul i sve mozes

Po?etnik:
ti drnda i tvoje pametovanje... covjek je opro filter  mozda je u spuzvi ostala voda i onda da ona zajebaje, a voda ti inace nije zapaljiva glavonjo pametni... samo pokusavam pomoc covjeku

Drnda:

--- Citat: Početnik - 17 Veljača, 2009, 19:57:32 ---ti drnda i tvoje pametovanje... covjek je opro filter  mozda je u spuzvi ostala voda i onda da ona zajebaje, a voda ti inace nije zapaljiva glavonjo pametni... samo pokusavam pomoc covjeku

--- Kraj citata ---
koliko ja znam filter ima zastitu u obliku plasticnog omotaca,a plastika nebi trebala pustati vodu... ili ipak da  :icon_scratch: :icon_scratch:

..::IVKULJA::..:

--- Citat: Drnda-1 - 18 Veljača, 2009, 01:44:21 ---koliko ja znam filter ima zastitu u obliku plasticnog omotaca,a plastika nebi trebala pustati vodu... ili ipak da  :icon_scratch: :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

nije nuzno;) ako nije dobro stegnio poklopac,ili mu koji sarafic fali,dovoljno da udje voda...al opet...probaj direkt u cilindar nasut benzina,ako ni tad nece kresnut,daj 20 kn za ngk br9eg i upalit ce;)

Chupsy:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Veljača, 2009, 01:47:27 ---
nije nuzno;) ako nije dobro stegnio poklopac,ili mu koji sarafic fali,dovoljno da udje voda...al opet...probaj direkt u cilindar nasut benzina,ako ni tad nece kresnut,daj 20 kn za ngk br9eg i upalit ce;)

--- Kraj citata ---

ja neznam zakaj je problem uključi mozak

sve piše na svijećici...
osuši svijećicu i stavi je u skuter zakurblaj dva puta
i izvadi van vidi jel mokra ili suha
ako je već nakon dva kurblanaj mokra znači da ima previše benzina
možda je plovak sj#bo pa se blok napunio sa benzinom
i tak redom eliminiraš opcije

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica