Tehnički kutak > Tuning skutera
Fucking SP ne pali OPET!!!
benelli:
ja sam jednom prao yamahu sat vremena sa visokotlačnom jer je bila sva od blata i nije mi palila 5 dana jer kad uđe voda u one đekove ne izađe tako lako nit se to brzo osuši,probaj uzet wd i pospricaj malo po spojevima
180fxr:
Ma nevjerujem da je izletio.... Napravio sam to kak spada... bas zato da nes ne zaj**** sam radio polako i oprezno..... A onda mozda i je ovo.. jer sam ja prao kod frenda koji ima miniwash do 160 bara s vrucom vodom.... :toothy3: Kaj da sve naspricam ... jer ak cu ja spricat a neznam sta trebam potrosit cu cijeli wd.... :toothy12:
benelli:
odspojis đekove pospricas i spojis ih nazad,pospricas vise manje sve spojeve ljepo ne trebas puno toga dosta da pospricas kontakte i onda probas
gokiSP:
ma sumnjam da je do toga ako ima iskru
dino_sk:
--- Citat: 180fxr - 17 Veljača, 2009, 11:09:29 ---Ma nevjerujem da je izletio.... Napravio sam to kak spada... bas zato da nes ne za***** sam radio polako i oprezno..... A onda mozda i je ovo.. jer sam ja prao kod frenda koji ima miniwash do 160 bara s vrucom vodom.... :toothy3: Kaj da sve naspricam ... jer ak cu ja spricat a neznam sta trebam potrosit cu cijeli wd.... :toothy12:
--- Kraj citata ---
:toothy12: zato ja nikad neperem s miniwahom :toothy12:
--- Citat: gokiSP - 17 Veljača, 2009, 11:19:29 ---ma sumnjam da je do toga ako ima iskru
--- Kraj citata ---
da i ja :icon_scratch: nis idi skidaj opet cilindar i vidi sta se desava :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju