Tehnički kutak > Tuning skutera

Fucking SP ne pali OPET!!!

<< < (6/15) > >>

180fxr:
Mislim da pise da sam osto zatecen kak mi je lijep FILTER bio..... neam gljivu... mislim imam... stoji doma... :toothy9:

Po?etnik:
mozda je voda usla  u karb pa onda kasnije osla u cilindar ??

180fxr:
A kak? jbt nisam bio ni blizu karbu.... samo felge opro i posprico maske.. i to je to.... nevjerujem...... jer maske sam sprico s vece udaljenosti... a prije sam znao s malim miniwashem skroz pric fergazeru da se makne blato s njega a i blokova.... tak da nevjerujem da je to....

nakon pranja je on upalio i ja da krenem i on se samo ugasi.... onda sam ka kresnuo par put nogom itd.. :toothy3:   

gokiSP:

--- Citat: 180fxr - 17 Veljača, 2009, 12:28:40 ---A kak? jbt nisam bio ni blizu karbu.... samo felge opro i posprico maske.. i to je to.... nevjerujem...... jer maske sam sprico s vece udaljenosti... a prije sam znao s malim miniwashem skroz pric fergazeru da se makne blato s njega a i blokova.... tak da nevjerujem da je to....

nakon pranja je on upalio i ja da krenem i on se samo ugasi.... onda sam ka kresnuo par put nogom itd.. :toothy3:   

--- Kraj citata ---

i onda se cudis kako ga nemozes prodar... :toothy12: :toothy12: :toothy12:

gumy:
pa ak kompresiju ima dobru onda osigurač nije izletio.. ak imaš kompresor i nastavak za pirit zrak, poodspajaj sve đekove i ispiri ih, provjeri filter da nije namočen..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju