Ostalo > Foto, video, music...
Cigani
speedburn2:
sta se ljutis odma, jbt malo sprdnje, mene sprdaju svaki dan, pa nikom nis, ako sam to stavio i napisao ne znaci da ocu to sta si ti rekao, tj biti kao neki ljudi tu cije mi teme idu na k**ra*, istina, smijemo se ciganima, pa sto smiju se i oni meni, samo sam ja manje smjesan neko oni, a to sta netko nezna prihvatit salu nije moj problem, stavi ti neki video i reci da sam to ja mozda ti bude lakse :icon_thumright:
vpucko:
di si ti iscupo neku ljutnju iz moga posta :)
really don't know :S
speedburn2:
--- Citat: vpucko - 19 Veljača, 2009, 00:13:14 ---di si ti iscupo neku ljutnju iz moga posta :)
really don't know :S
--- Kraj citata ---
--- Citat: vpucko - 18 Veljača, 2009, 22:47:14 ---
a speedburn... koju ti sad tu funkciju imas? ono izgubljen deckic zeli negdje pripadat... odabrao "kvart" i sad klasicno podilazenje deckicima u nadi da ga prihvate te da prodje potrebnu inicijaciju... :) cuj drzim ti fige :)
znam kako ti je... napises nesto kul i onda ti oni kazu bravo a ti sjedis pred kompom i u tom trenutku kad to procitas vjerovatno se nasmijes i pomislit u sebi "TOOO!!" cuj mozes rec NIJE kad i ti i ja znam da je tako :)
--- Kraj citata ---
eto po ovome sam mislio da ti smeta sta sam napisao tvoj nickname na ono, a vjerovatno ti je i smetalo, ako sam te naljutio nisam imao namjeru, al samo da se zna, nisam deckic, i jebe mi sta drugi govore za moje postove, tj oce li reci bravooooooo na neki post ili zajebanciju, a opet nisam takav luzer da sjedim za kompom i ocekujem kako ce to netko napisati, to sta sam napisao napisao sam iz ciste zajebancije.... no hard filings
i ispricavam se moderatorima na nekim prostim rjecima
Keky.sb:
hehe. v.e.s. postao si popularan. sve bi cure htjele biti s tobom, a svi bi dečki htjeli biti kao ti. :headbang: vinkovci te vole!!! :headbang:
morao sam i ja malo nabaciti koju. :zubo: :la:
area mf:
--- Citat: Keky.sb - 19 Veljača, 2009, 07:07:16 ---hehe. v.e.s. postao si popularan. sve bi cure htjele biti s tobom, a svi bi dečki htjeli biti kao ti. :headbang: vinkovci te vole!!! :headbang:
morao sam i ja malo nabaciti koju. :zubo: :la:
--- Kraj citata ---
hehe nema šta ovaj vpucko je načitan čovjek,na svakoj temi on osjeti urotu proziv njega
evo u znak primirja vpucko šaljem ti :ljubljub: i pozivam te na :danceee:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju