Ostalo > Foto, video, music...
Cigani
speedburn2:
speedburn2:
vpucko:
hehehe vid smijeha... smjesni ste pomalo :) znaci to su vase KUL kvartovske fore,,, ismijavanje ljudi na konto manjina... u ovom slucaju cigana (pardon na izrazu), kako originalno...
onooo neam rijeci, bash sam iznenadjen... onooo furka Kvart (obratite pozornost na veliko prvo slovo) :) zezancija na nivou :)
a speedburn... koju ti sad tu funkciju imas? ono izgubljen deckic zeli negdje pripadat... odabrao "kvart" i sad klasicno podilazenje deckicima u nadi da ga prihvate te da prodje potrebnu inicijaciju... :) cuj drzim ti fige :)
znam kako ti je... napises nesto kul i onda ti oni kazu bravo a ti sjedis pred kompom i u tom trenutku kad to procitas vjerovatno se nasmijes i pomislit u sebi "TOOO!!" cuj mozes rec NIJE kad i ti i ja znam da je tako :)
i onda Kiza... :) vidim ti ces mene pamtit ohohoho dugo... jel... i sad vec vidim odgovor "baaaa Ja kvart, ekipa, odrastanje, samo ekipa s kojom si odrastao te kuzi... ti nemas pojma" ili? mozda pokoji drugi argument? :)
sven_vx:
--- Citat: speedburn2 - 18 Veljača, 2009, 20:59:58 ---a mislim decki, pogle sta radite vpucku
--- Kraj citata ---
hahahhaha kako zajebavaju ovog u sredini... :toothy12:
Kenny:
--- Citat: speedburn2 - 18 Veljača, 2009, 21:04:16 ---grand vpucko prodakďż˝n
--- Kraj citata ---
se meni ÄŤini ili oni bezveze lupaju po tim instrumentima?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju