I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
kaj to svaki dan ili samo ponedjeljkom???
Citat: zac - 06 Siječanj, 2009, 12:31:52kaj to svaki dan ili samo ponedjeljkom???koliko znam samo ponedjeljkom...traje pola sata...bar je pilot toliko trajao
Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 12:33:05Citat: zac - 06 Siječanj, 2009, 12:31:52kaj to svaki dan ili samo ponedjeljkom???koliko znam samo ponedjeljkom...traje pola sata...bar je pilot toliko trajaoja gledao, mislio da film, prjebeno, jebu se ko stuke,a i prica je zanimljiva
Citat: speedburn2 - 06 Siječanj, 2009, 12:36:10Citat: sfreak - 06 Siječanj, 2009, 12:33:05Citat: zac - 06 Siječanj, 2009, 12:31:52kaj to svaki dan ili samo ponedjeljkom???koliko znam samo ponedjeljkom...traje pola sata...bar je pilot toliko trajaoja gledao, mislio da film, prjebeno, jebu se ko stuke,a i prica je zanimljivasi vidio facu lika kad je skuzio da ova ima 16...a kako ga je prebila, ja se kidao od smijeha
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
ok serija odgledo obje sezone
Odgledao sam obje sezone i solidna serija, tko bi očekivao takvo što od muldera
pa s torrenata ili ovako rlslog.net/?s=californication&sbutt=Go preko rapidshare i slicnih stranica, meni draze i brzeCitat: Area51 - 07 Siječanj, 2009, 13:19:43Odgledao sam obje sezone i solidna serija, tko bi očekivao takvo što od muldera inace david duchovny je ovisnik o sexu i bio je na lijecenju vise puta tako da se nemas sta cuditi