Tehnički kutak > Garaža

hardcore aerox:)

<< < (7/10) > >>

grbi128:

--- Citat: BoLT3K - 10 Studeni, 2009, 22:20:06 ---Nije to nikakav kit, to je serijski 90ccm masina, i mislim da nema blokade kao 50ccm :)

--- Kraj citata ---

prvi put cujem da ima keeway hurricane 90ccm,sad sam malo 'guglo' i fkt sam naso da ima 90(tocnije 82ccm) i da je dvotaktni...malo mi je to cudno...nebi da je big bore lol

boss_:
pa naravno da ima :toothy10:

kad sam kupovao, razlika u cjeni 50 i 90ccm je bila 40KM, ili 160kn :icon_thumright:
taj skuter je stvarno isao ko lud..

Rossi:
meni je najsmijesnije od svega svi ti skuteri ovdje po tuzli i okolo zivinice neznam i ti gradovi..svi imaju neke bjesne skutere koji idu 120 130 skacu i preskacu auta i slicno.....ja kad god sam se trko sa nekim iz zivinica,ili okolo grada znaci runner sport 70,yasuni r,17.5 karb i ostalo bla bla ..svakog sam ostavljo iza sebe i ako moj runner ide po satu do 115 km/h i to savrseni da su uslovi znaci bez vjetra da nije prevruce napolju i slicno ja to brijem realne brzine oko 95 ....cak sam ostavljo i skutere koji imaju mhr replice i slicno .....jedino nisam ni pokusavo protiv jednog aeroxa od jednog lika po imenu stanko ...znam da je brzi jer je imo due+ i ustiman je aerox.....znaci mene zanima kako moj runner koji u prosjeku ajmo rec dodje do nekih 108 km brzine po satu ostavlja sve te silne skutere odavde okolo koji idu po 130 i slicno .....da mi je ustiman runner to znam...znaci izvuceno je max iz setupa i sve je ustimano da bolje nemoze od prenosa do karba ...za karb govori potrosnja od 4 litra na 100 km ....eh to je meni zanimljivo samo .....

BoLT3K:

--- Citat: Rossi - 12 Studeni, 2009, 02:08:09 ---meni je najsmijesnije od svega svi ti skuteri ovdje po tuzli i okolo zivinice neznam i ti gradovi..svi imaju neke bjesne skutere koji idu 120 130 skacu i preskacu auta i slicno.....ja kad god sam se trko sa nekim iz zivinica,ili okolo grada znaci runner sport 70,yasuni r,17.5 karb i ostalo bla bla ..svakog sam ostavljo iza sebe i ako moj runner ide po satu do 115 km/h i to savrseni da su uslovi znaci bez vjetra da nije prevruce napolju i slicno ja to brijem realne brzine oko 95 ....cak sam ostavljo i skutere koji imaju mhr replice i slicno .....jedino nisam ni pokusavo protiv jednog aeroxa od jednog lika po imenu stanko ...znam da je brzi jer je imo due+ i ustiman je aerox.....znaci mene zanima kako moj runner koji u prosjeku ajmo rec dodje do nekih 108 km brzine po satu ostavlja sve te silne skutere odavde okolo koji idu po 130 i slicno .....da mi je ustiman runner to znam...znaci izvuceno je max iz setupa i sve je ustimano da bolje nemoze od prenosa do karba ...za karb govori potrosnja od 4 litra na 100 km ....eh to je meni zanimljivo samo .....

--- Kraj citata ---
Meni tu nista nije cudno, taj neki kinez sto ide 130 bi se namucio s sp50 serijalom, a kamo li sa nekim najebanim runnerom :)
Sve su to neke bijesne masine koje "idu 130 po svom satu", ali ako cemo iskreno sve je to kinez, umjesto da satovi pokazuju 95 kad ide 95, on pokazuje 120.. Smijesno je sto u papirima pise da je maxSpeed 82-86, a po satu 130.. Ne shvatam kineze stvarno :)

SlowRider:
lakse je nastimati da sat pokazuje preko 100, nego nastimati masinu da ide preko 100

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju