Tehnički kutak > Garaža

hardcore aerox:)

<< < (6/10) > >>

BoLT3K:
Ma necemo se prepucavati  :) Jasno je i meni da su kinezi smece. Da bi rastavio jednog treba ti 3 sata i pun kofer alata, a o kvaliteti da ne pricam.. Ali ne mozes za mog matrixa reci da ne ide, serijala matrix 125 ide do 85, moj ide 100, dakle velika je razlika.
Rox 70-matrix 125.. I ja vjerujem da bi rox bio brzi, to ti je isto kao da poredis Hyosung neki od 750 ccm i yamahu od 600 ccm. Rox je laksi od keeway-a bar nekih 30-40 kg, a ni ja nisam bas sitan  :toothy9: . Uglavnom, ne vrijedi uporedjivati yamahu i keeway-a. Kako god pogledas, jasno ti je koji je bolji  8)

grbi128:
i ja isto sam imo keeway hurricane,kao i (skoro?) svaki 2t 50ccm imo je blokade...i daj mi reci koji si ti to KIT OD 90ccm stavio?  :redface:

BoLT3K:

--- Citat: grbi128 - 10 Studeni, 2009, 21:27:11 ---i ja isto sam imo keeway hurricane,kao i (skoro?) svaki 2t 50ccm imo je blokade...i daj mi reci koji si ti to KIT OD 90ccm stavio?  :redface:

--- Kraj citata ---

Nije to nikakav kit, to je serijski 90ccm masina, i mislim da nema blokade kao 50ccm :)

boss_:

--- Citat: grbi128 - 10 Studeni, 2009, 21:27:11 ---i ja isto sam imo keeway hurricane,kao i (skoro?) svaki 2t 50ccm imo je blokade...i daj mi reci koji si ti to KIT OD 90ccm stavio?  :redface:

--- Kraj citata ---

izgleda da ne znas da imas kupiti keeway hurricane 50 i keeway hurricane 90 ccm :binkybaby:
nikakav kit :glasses9:

boss_:
@ Boltek, ne znam kako vam ne idu ti skuteri, pa moj drug ima f-acta 125icu, taj sa slike plavi, i on kad je kupljen isao je 110-115, ne znam kako taj matrix ne ide :dontknow:

a o kvalitetu bas nema rasprave, imao sam keeway i imam yamahu :icon_thumright:

al ovdje tema nije hurricane nego aerox :angry9:

evo jedan burnout

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fy_XHsqtx5A&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fy_XHsqtx5A&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju