Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: forumaš otvara konkurenciju Piaggio servisima.  (Posjeta: 9297 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline neer

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • *
  • Spol: Ženski
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • jizzhut
  • Mjesto: šmićanci
  • Moj Skuter: Tvojskuter
Odg: forumaš otvara konkurenciju Piaggio servisima.
« Odgovori #20 : 15 Veljača, 2009, 22:35:37 »
cijene su okej bar se zna da se daje u sigurne ruke skut..

Offline Keky.sb

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • vx u garaži, kawa u srcu...
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Slav. Brod
  • Moj Skuter: vx 200
  • Moja Kaciga: Nolan N-Com 103
  • MojSpuh: Deak
« Odgovori #21 : 16 Veljača, 2009, 02:59:06 »
Nemože nikako bit konkurencija.. Neznam zašto al ljudi i dalje ipa kvjeruju više servisima. To bi mogo jedino da je cjena daleko ispod ...

haha. ta ti je dobra. moj je jednom vidio "servis" i od tada više nikada. to nisu serviseri već fušeri, ali čast iznimkama. ja više vjerujem ljudima koji rade privatno i koje makar preko nekoga znam.
moj motor ide kod prijatelja mehaničara koji je nedavno otvorio servis za motore.

koliko sam uspio skužiti, servise ne radi mrcina nego sven.

u ovom slučaju, zašto bi mrcina ovdje nekoga s#ebo pa da se pljuje po njemu, a u servisu ih zaboli neka stvar. oni dobiju svoju plaću i ako šta ne naprave dobro ocrnjuju ime servisa, a ne svoje ime.
« Zadnja izmjena: 16 Veljača, 2009, 03:00:48 Keky.sb »
Slavite Boga
jer znate da je imao viziju.
Stavio je Arthura Asha na glinu,
Jackiea Robinsona na dijamant, Muhameda Alija u ring, a mog čovjeka, igor.sb, na dva kotača! Stoga nemojte mucati i vrtiti se okolo. Kleknite i poklonite se!

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #22 : 16 Veljača, 2009, 11:50:54 »
ma da je i cijena skuplja nego u piaggio servisima, rade bi dao svenu motor na popravak nego u piaggio servis jer svi koji tamo rade po tim servisima su panjevi nemaju blage o mehanici samo ti zajebu motor jos te i pokradu za dijelove... :icon_thumright:
ovako ce se decko bar dokazivat i nametat ljudima kvalitetom usluge.
4t

Offline gun_rider

• maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
  • Moj Skuter: cvajo 180
  • Moja Kaciga: imam
  • MojSetup: a
  • MojSpuh: imam
« Odgovori #23 : 16 Veljača, 2009, 12:22:44 »
200kn za 10 minuti posla šta će prominit rolice i remen...to je 1200kn/h...jebena satnica nema šta ::)

ja bi ga kad već istresam pare rađe odvea u servis ako se nešto sjebe da imam koga krivit a ne nekog meštra za kojeg niko nije čua niti znam šta o njemu...i da mu para koliko i u servisu.
Servis skutera, lakiranje i popravak plastika na podrucju Splita i okolice
Info na PM ili 098/979-8453

Offline Drnda

• WANTED
  • moderator
  • Tržnica : (+8)
  • maxi forumaš
  • 095 911 3440
  • Mjesto: Opuzen
  • Moj Skuter: Sr 70 R, KTM 625 SMC
  • Moja Kaciga: Held,Nolan
  • MojSetup: Polini sport, polini hi speed
  • MojSpuh: Mhr replica
« Odgovori #24 : 16 Veljača, 2009, 12:38:08 »
200kn za 10 minuti posla šta će prominit rolice i remen...to je 1200kn/h...jebena satnica nema šta ::)

ja bi ga kad već istresam pare rađe odvea u servis ako se nešto sjebe da imam koga krivit a ne nekog meštra za kojeg niko nije čua niti znam šta o njemu...i da mu para koliko i u servisu.
pa onda sam pocni raditi ili ga vozi u servis, a ne seri po nekome tu... neznam tog svena , ali ako lik nesto hoce raditi i ima svoju cijenu nemas sta pametovati oko cijene nego ili vozis u njega ili ne..
Uvijek vozi samo onolko koliko ti uvlačenje fuzera dopušta

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #25 : 16 Veljača, 2009, 19:37:01 »
sve super, nhf ali ko bi pametan platio 150 kuna za promjenu ulja na leader mašini kad imaš jedan jebeni šaraf za otegniti.. ajd što se tiče rolica i to tu treba kompresor pa ajde..

Mislim da je namjera ovog servisa da dobiju korisnike koji već koriste neki drugi servis jer ima ljudi koji se nerazumiju ili jednostavno NEŽELE zajebavati s promjenom ulja. Sad tu svi govore svašta jer je ovo forum o skuterima i podrazumjeva se da prosječan korisnik ovog foruma može to i sam napraviti ali opet kažem da ima onih koji to nežele sami raditi!

lol

a u piaggia 220

0 bodova...

Stav ti je na razini, normalno da možda nećeš ti dati 200kn ili ondaj koji hoće imati ispunjenu servisnu knjižicu ali recimo, ja, kojega nejebu takve stvari bolje ću otići kod čovijeka za kojeg znam da će mi obavit posao odlično i kako najbolje zna, taman da je cijena isto kao i u piađo servisu (220kn u ovom slučaju). Pa nije realno očekivati da će naplaćiati posao 100kn koji dođe 220kn u piađu. Veće razlika u cijeni se osjeti na većim stvarima.

Za primjer, karikiram, ako rolice+zamjena u piađu dođu 100+50kn, pa nemože on naplatiti rolice manje nego što ih on plati u dućanu!!

Offline Iwo SR Tuono

• moderator
  • Tržnica : (+9)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Scooter Inside
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: NRG Power R2019
  • Moja Kaciga: Nolan
  • MojSetup: Athena Racing division modular 70cc,PWK 24
  • MojSpuh: Yasuni C20
« Odgovori #26 : 16 Veljača, 2009, 21:32:50 »

Na skuteru sebi radim uglavnom sve sam, ako zapne gdje zovem starog al jako rijetko jer sam se u dve godine naučio dosta već sam i sve skupa.

Šta se tiče Svena, vidim neki bi vozili njemu neki ne. Naravno da je servisna važna i sve skupa, ja isto da imam neki 4T novi prije bi ga odvezao na servis i sve nego svenu, al prvenstveno radi garancije.

A da kupim polovan runner 200 ili neš slično odvezao bi ga svenu da ga pregleda i preservisira jer mi nije tu garancija bitna nego cijena. A u kvalitetu njegovu sam siguran jer sam na svijet skutera vidio šta je dečko svojim rukama napravio i šta se tiče tih 4T mašina mislim da ima jako malo ljudi sa razno raznih foruma o skuterima koji znaju kao on.

Eto, moje mišljenje samo, vjerujem da ga dijelim i bar sa dijelom foruma.
preko tjedna smo klosari vikendom smo sminka

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #27 : 16 Veljača, 2009, 22:24:52 »
pa onda sam pocni raditi ili ga vozi u servis, a ne seri po nekome tu... neznam tog svena , ali ako lik nesto hoce raditi i ima svoju cijenu nemas sta pametovati oko cijene nego ili vozis u njega ili ne..

ja svoj motor sam radim, nisan lud da ću plaćat nekom kad sam mogu, a na kraju krajeva ni nevirujen nikome.

gledaj, ja tebi lipo govorin, za prominit remen, rolice i klizače možeš mi štopat to je 3 minute posla. još stignem i pivu popit :toothy12:
bezobrazno je od nekog da za to traži 200kn...nek i sjebe nešto, kome ćeš se žalit? kur*u mome, eto kome... :sad3:

kad ga odveden recimo u pijađa mene čisto zaboli kita šta i kako...ako stane znan di ću doć i ko je odgovoran za posljedice...taman da i duplo platin

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #28 : 16 Veljača, 2009, 22:37:14 »
hm... imam iskustva da djelatnici piagio servisa nemaju pojima o pojmu o motorima, tj znaju ali se ne radi kvalitetno a da ne kazem o ugradnji starih dijelova... kazem opet nemora bit. Jbg svatko pokusava svojim znanjem zaradit, ja mu dajem potporu na tome..
A cuj ovog i piaggia nemozes sakom strest ako nesto zajebe, svena bi vec mogao...  :laughing6:
4t

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #29 : 16 Veljača, 2009, 23:20:32 »
Mislim da je namjera ovog servisa da dobiju korisnike koji već koriste neki drugi servis jer ima ljudi koji se nerazumiju ili jednostavno NEŽELE zajebavati s promjenom ulja. Sad tu svi govore svašta jer je ovo forum o skuterima i podrazumjeva se da prosječan korisnik ovog foruma može to i sam napraviti ali opet kažem da ima onih koji to nežele sami raditi!

Stav ti je na razini, normalno da možda nećeš ti dati 200kn ili ondaj koji hoće imati ispunjenu servisnu knjižicu ali recimo, ja, kojega nejebu takve stvari bolje ću otići kod čovijeka za kojeg znam da će mi obavit posao odlično i kako najbolje zna, taman da je cijena isto kao i u piađo servisu (220kn u ovom slučaju). Pa nije realno očekivati da će naplaćiati posao 100kn koji dođe 220kn u piađu. Veće razlika u cijeni se osjeti na većim stvarima.

Za primjer, karikiram, ako rolice+zamjena u piađu dođu 100+50kn, pa nemože on naplatiti rolice manje nego što ih on plati u dućanu!!

area opet ti

u piaggia ruke za remen, kuglice, klizace dodju 220 kn... i sad ti meni reci zasto bi ja njemu virova i da 20kn manje nego piaggiu za ruke???
stav mi jest na razini i drzim ga se... bolje 200kn u rezervar nego dat njemu 200 ili piaggiu 220 za prominit remen... netreba fakultet za to
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #30 : 16 Veljača, 2009, 23:24:22 »
area opet ti

u piaggia ruke za remen, kuglice, klizace dodju 220 kn... i sad ti meni reci zasto bi ja njemu virova i da 20kn manje nego piaggiu za ruke???
stav mi jest na razini i drzim ga se... bolje 200kn u rezervar nego dat njemu 200 ili piaggiu 220 za prominit remen... netreba fakultet za to

220 kn za 5 min posla?ja to napravim za 50 kn.
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #31 : 16 Veljača, 2009, 23:27:40 »
jebiga cijena u servisu je takva kakva je jer obračunavaju po radnim satima.. e sad zaboli njih kolko će oni to dugo raditi...
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #32 : 16 Veljača, 2009, 23:28:23 »
ja za pivu, imaš konkurenciju :toothy9:
ajmo ponudeeeee :toothy12:

Offline Marekvz1

• maxi forumaš
  • ajmoooo..
  • Mjesto: Varaždin
  • Moj Skuter: Imao sam...
  • Moja Kaciga: Čupa na glavi...
  • MojSetup: Jedino silikonski s Peveca..
  • MojSpuh: Prodao sam...
« Odgovori #33 : 16 Veljača, 2009, 23:35:47 »
ja za pivu, imaš konkurenciju :toothy9:
ajmo ponudeeeee :toothy12:

da,napiješ se i ne vidiš rolice  :laughing7:
Vrnul sam se...Tanji nego ikad.....j#bo te led.

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #34 : 16 Veljača, 2009, 23:38:23 »
teško od jedne pive...to kad je neki veći servis u pitanju, onda naplaćujen više piva hehe

Offline sven_vx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • Mjesto: Zg
  • Moj Skuter: vx250
« Odgovori #35 : 16 Veljača, 2009, 23:40:56 »
sven odlicno zna sa 4t skuterima,a nije ni za 2t los,ali zato je tu kolak koj zna sve i svasta i svaka cast obadvojici :headbang:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #36 : 16 Veljača, 2009, 23:53:28 »
sven odlicno zna sa 4t skuterima,a nije ni za 2t los,ali zato je tu kolak koj zna sve i svasta i svaka cast obadvojici :headbang:

ne osporavan ja nikom njegovo znanje, samo moga je ic s nizim cijenama nego sta su u servisu lol

jedina prednost je sta dovedes motor i  vodis ga ca isti dan  :binkybaby:
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline gun_rider

• maxi forumaš
« Odgovori #37 : 17 Veljača, 2009, 00:38:23 »

ja koji neznam ni jednog ni drugog nebi in da motor taman da im ti digneš spomenik. neznam jel me kužiš, al mislim da neće baš bit posla u nekog no name majstora na crno...barem mu ja nebi ostavia svoj motor, taman da mi za đabe radi :nono:

Offline Ive_MHR

• forumski skuteraš
  • SCHRANZ TRAUMA
  • Mjesto: PU
  • Moj Skuter: Gilera Runner 50
« Odgovori #38 : 17 Veljača, 2009, 00:50:01 »
ma samo vi ljepo davajte skutere u servis pa cemo vidit kome ce te se zalit :laughing6: :laughing6:

Ima vec par slucajeva da su im sjebali motor u SERVISU ovlastenom i nikom nista i sta onda ??? ??? ???

Ovako ma dam nekom ko ga znan i da se kuzi i da mi sjebe nes je drugacije a u servisu k**ra*

Offline black-rox

• Tržnica : (+7)
  • maxi forumaš
  • Black-Team Live your own rules
    • www.black-scooters.com
  • Mjesto: Grobnik
  • Moj Skuter: Black-Team garage
  • Moja Kaciga: Shark,Oneal
  • MojSetup: E da je samo kit =)
  • MojSpuh: Yasuni
« Odgovori #39 : 17 Veljača, 2009, 01:06:19 »
Neka čovjek radi ako ima dobre cijene i ako je pošten sretno mu bilo,i ja radim doma isto,znam kako se radi u servisu jer radim i sam doma je sigurno bolje,a čak ima i alata više nego u servisu :icon_thumright: