Tehnički kutak > Tuning skutera
liberty sport 50 2T AC - koji kit uzeti?
stipe:
sve je standard
u ducanu su mi nudili Gianelli-ja, sutra idem tamo pa cu zapisati sve detalje i tu ih staviti...
al, cinjenica ostaje, isa bi minimalno sa ovim variomatom bar 80 pravih, zar ne?
charnel:
pa pitam koji je standardni jel 12 ili 17.5?, jer je to ac pa bi bilo dobro malo veci karb , minimalno 17.5, a najbolje 19.
stipe:
Ne znam to... sad cu vidit na netu...
Po?etnik:
cuj kad uzmes kit i auspuh jos ces puno toga morat... tipa variomat, kvacilo, remen, veci karburator.. itd.. a ako oces neku snagu preporucam ti neki slabiji gus(malossi sport, polini, trophy) i auspuh zx te uz to jos multivar i dellorto 19
SlowRider:
Taj skuter vjerojatno ima 17.5 frgic. Potreban ti je base kit (top trophy, polini sport, malossi sport), variomat, eventualno remen i jos neke sitnice... sto se tice spuha, ako se ne furas na krajnju brzinu, nabavi stari model serijskog piaggio auspuha sc08 koji je po performansama identican ZX-u i ima povoljnu krivulju snage, mana je nesto manja krajnja jer ZX nesto vise razvrti kit.
Netrebas uopce pretjerivati sa dijelovima niti financijama, a skuter ce dobro ici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju