Tehnički kutak > Tuning skutera
liberty sport 50 2T AC - koji kit uzeti?
charnel:
--- Citat: Početnik - 15 Veljača, 2009, 20:23:27 ---cuj kad uzmes kit i auspuh jos ces puno toga morat... tipa variomat, kvacilo, remen, veci karburator.. itd.. a ako oces neku snagu preporucam ti neki slabiji gus(malossi sport, polini, trophy) i auspuh zx te uz to jos multivar i dellorto 19
--- Kraj citata ---
aj ne kompliciraj, ici ce on ok i sa serijskim remenom i variomatom i serijskim kvačilom. dakle nek uzme kit, auspuh i karb.
Po?etnik:
da se mene pita ja u to ne bih ni ulago, a ovako probaj sto manje a da se isplati... recimo kao sto ti je ovaj tip reko: kit, auspuh, karb (dellorto 19)
Drnda:
--- Citat: Početnik - 15 Veljača, 2009, 20:35:33 ---da se mene pita ja u to ne bih ni ulago, a ovako probaj sto manje a da se isplati... recimo kao sto ti je ovaj tip reko: kit, auspuh, karb (dellorto 19)
--- Kraj citata ---
joj i ti si strasan sa takvim izjavama... pa mozda nema love lik kao ti pa da ti stari kupi runnera... lijepo base kit biraj od ta 3 ponudjena.. ja bi uzeo trofy... karb 19, remen i variomat.. uz to spuh, + multivar, karb mozes polovne nabaviti... karb 19 ti prodaje area_mf sa foruma
Po?etnik:
pa sigurno nece izvuc snagu kao kod ostalih ali dobro to je samo moje misljenje... usput sam mu reko ako mu se bas tunira neka stavi one 3 stvari koje sam nabrojo... remen nije potreban osim ak nije istrosen
Chupsy:
ja bi baš stavio Malossi replicu ac, skuter bi išo ok, kvaltetnije bi radio i što je najvažnije manje bi se grijao, replica savršeno radi sa serijskim auspuhom, ima puno više momenta na okretajima ko serijala...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju