Tehnički kutak > Styling skutera
Malo sam frizirao stop :)
BiVeR:
--- Citat: roby44 - 14 Veljača, 2007, 16:35:57 ---ali kako ces to napravit? na kocnicu ne mozes jer jako je mala razlika u pomaku rucke. mislio sam i ja tako nesto slozit al mi se ne da. glupost, sta ce ti to...
ali ako bas hoces, mozes preko senzora gravitacije.
--- Kraj citata ---
a možeš i preko satelita, al, ak mu kočnica ima malo dulji hod, zakaj ne, a možda je i senzor na opterečenje na prednjoj vilici, a možda je i.... :toothy12: :toothy12: :toothy12:
btw, bumo se mogli nać u petak da probamo luxice...
roby44:
i taj senzor na vilici bi onda reagirao na svaku rupu :sad3:
pa zamisli kako bi to moralo bit precizno da reagira na hod hocnice... nece ic...
moze, dogovorimo se na PM/ICQ
AeRRox:
Ima fore da se to napravi. :icon_thumright: Furam se na BMW-ovu tehnologiju...
Ovo sve mogu skinuti u roku od par minuta, a gotovo je nemoguce da netko LED-ice strga jer su uvucene i uopce se ne primjete.
roby44:
--- Citat: AeRRox - 14 Veljača, 2007, 19:24:51 ---Ima fore da se to napravi. :icon_thumright: Furam se na BMW-ovu tehnologiju...
Ovo sve mogu skinuti u roku od par minuta, a gotovo je nemoguce da netko LED-ice strga jer su uvucene i uopce se ne primjete.
--- Kraj citata ---
cini mi se da je to dosta lose zasticeno, ok izgleda, ali voda ti je vrazija stvar, bar silikonom malo zastiti.
i nije mi bas jasno kak to sve ide...daj slikaj po danu kad nisu upaljene. bilo bi dobro da imas slike kako si radio.
AeRRox:
Sve je izolirano, zaliveno... mozes ubaciti u kantu vode i svijetliti ce...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju