Tehnički kutak > Styling skutera
Malo sam frizirao stop :)
Punisher:
Super izgleda iako ne kužim logiku zašto si ledice stavio van fara... :icon_scratch:
Samo uzmeš komad plastike koji oblikuješ da ti lijepo sjedne i 'zapne' unutar svjeta i izbušiš rupe za ledice i lijepo poslažeš.
Tako ću barem ja u skoroj budućnosti napraviti jer ti izvana može doći neka budala i samo sve pootkidati... ::)
A ovo što si mislio za pulsiranje to si rađe ostavi za (ako sam dobro skužio) ispod skutera. Napraviš si da to nešto ledica svijetli (možda sa malo manjim intenzitetom) kao pozicija i onda još naredaš još ostatak sa punim sjajem za štop.
mrcina:
ma super je i ovako i možda bi bilo super i kako kaže punisher.
nego sad umjesto žarulje na istu foru napraviš i poziciju, pa sve to skubiciraš, napraviš šemu spajanja dioda i šemu rupa na plastici sve to staviš na papir, kupiš male vrečice, skompletiraš par kompleta i ponudiš po nekoj cijeniu na forumu.i eto posla i neke zarade.
roby44:
--- Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 23:24:41 ---Imao sam ideju, a i pripremio sam, ali to me trazi vremena...
Kada stisnes normalno kocnicu, onda svijetli led. Kada stisnes jako kocnicu onda ledice pulsiraju...
--- Kraj citata ---
a koko si to mislio izves..?
mislis ko na citroenima i mercedesima kad divljacki zakocis da stop trepti?
BiVeR:
--- Citat: roby44 - 14 Veljača, 2007, 14:40:29 ---
--- Citat: AeRRox - 13 Veljača, 2007, 23:24:41 ---Imao sam ideju, a i pripremio sam, ali to me trazi vremena...
Kada stisnes normalno kocnicu, onda svijetli led. Kada stisnes jako kocnicu onda ledice pulsiraju...
--- Kraj citata ---
a koko si to mislio izves..?
mislis ko na citroenima i mercedesima kad divljacki zakocis da stop trepti?
--- Kraj citata ---
pa vjerovatno da, al to ima i e 46 na zadnjem faceliftu cupea...
roby44:
ali kako ces to napravit? na kocnicu ne mozes jer jako je mala razlika u pomaku rucke. mislio sam i ja tako nesto slozit al mi se ne da. glupost, sta ce ti to...
ali ako bas hoces, mozes preko senzora gravitacije.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju