Tehnički kutak > Tuning skutera

Usporedba kvačila, Delta vs Metrakit Pro Race

<< < (2/4) > >>

perica_46:

--- Citat: efz - 14 Veljača, 2009, 12:17:46 ---Upitna je i dostupnost metrakit kvacila,ja sam ga narucio neki dan i dobio informaciju da ga nema

--- Kraj citata ---
a odakle si narucio??

3alfa3:

--- Citat: perica_46 - 14 Veljača, 2009, 12:19:23 ---oprugice su iste kod delte i metrakita??

--- Kraj citata ---

Koliko sam cuo, na metrakitu opruge od delte daju dosta vise okretaja. Ili su pakne kuplunga puno laganije ili je razmak rupa u koje se stavljaju federi veci nego na delti

SlowRider:

--- Citat: perica_46 - 14 Veljača, 2009, 12:19:23 ---pa ja bas sad gledo na SA i piše da ima za piađo... a znaci, oprugice su iste kod delte i metrakita??

--- Kraj citata ---

Nemaju na lageru:

I sto ce ti to kvacilo na piaggiu kada ne pase 100% kao plug&drive ?  ::)

3alfa3:
A gle cuda, nema ga ni za Minarelli = isti kuplung koji zapravo ne pase na piaggio jer je za minarelli

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 14 Veljača, 2009, 12:35:57 ---A gle cuda, nema ga ni za Minarelli = isti kuplung koji zapravo ne pase na piaggio jer je za minarelli

--- Kraj citata ---

usporedi samo kodove i sve je jasno  :laughing7:

inace ako netko kupi kvacilo za piaggio/peugeot, za to postoji dobro i jednostavno rijesenje. Ovaj metalni prsten (lijevo od kvacila na slici) reducira dosjed na kvacilu za minarelli centralni feder, tako da je kvacilo upotrebljivo na vise masina :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju