Tehnički kutak > Tuning skutera
Usporedba kvačila, Delta vs Metrakit Pro Race
perica_46:
eo bas sad gledam na scooter attacku i pošto trebam kvačilo, dvoumim se između delte i metrakit pro race... a ovako, vizualno su identicni pa me zanima jel ima koja razlika?? btw, metrakit je jefitniji 15 eura, a to su mi taman valjcici... eto, ako je neko imao iskustva sa tim djelovima, ocekujem neki suvisli odgovor :help: :help:
seba:
mislim da je slow imao i deltu i metrakit pa pitaj njega,on ce ti znat koja je razlika
SlowRider:
Isprobao sam to kvacilo na Nrg-u (base setup) i ostavilo je jako dobar dojam. Potpuno ista delta s tim da metrakit ima nesto vece ferode i tjeluju tvrdje nego u delte na prvi pogled :icon_scratch:
Racunica je bila da kupis metrakit i ostane ti love za ferode od delte koje se mogu kupiti posebno.
Samo problem je u tome sto kvacilo ne postoji za piaggio/peugeot nego samo za minarelli. Problem je dosjed centralnog federa na kvacilo... minarelli ima nesto manji promjer centralnog, za razliku od piaggia. Zato minarelli kvacila imaju izbocine, a piaggio/peugeot, nemaju.
efz:
Upitna je i dostupnost metrakit kvacila,ja sam ga narucio neki dan i dobio informaciju da ga nema
perica_46:
pa ja bas sad gledo na SA i piše da ima za piađo... a znaci, oprugice su iste kod delte i metrakita??
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju