Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoć, radi a neide !!!

<< < (2/4) > >>

Lazo:
šta ja znam tako mi je serviser preporučio, a svjećica 100% nije dobra jer je serijska za pežo

Lazo:

--- Citat: speedburn2 - 14 Veljača, 2009, 00:01:22 ---i malo ti to prepogresno delas 7l goriva 2 dl ulja i jos skut sam dela mješavinu, to ti nevalja, ili ti radi mješavinu, ili toci cisti benzin da je on sam radi, ako ti radis, omjer ti je 10 l benzina 2 dl ulja

--- Kraj citata ---

znači serviser me zaj#bo jer sam tek danas prvi puta nasuo ulja u rezervar jer mi je on reko da će mi otić kit, do danas mi je uvjek sam radio mješavinu

Po?etnik:
ne smijes toliko ulja to je previse... zamjeni svjecicu sta te kosta par desetaka kuna... mozda nisi dobro zasarafio onaj elipsasti dio na spoju auspuha i cilindra... glavni problem je sto ti smjesa nije ok, i ne moras odma pun gas, vidi dal se gasi i na manjim otvorima gasa ili samo na punom gasu... ako ti se da ocisti karb, nece ti nista biti

Lazo:

--- Citat: Početnik - 14 Veljača, 2009, 00:14:42 ---ne smijes toliko ulja to je previse... zamjeni svjecicu sta te kosta par desetaka kuna... mozda nisi dobro zasarafio onaj elipsasti dio na spoju auspuha i cilindra... glavni problem je sto ti smjesa nije ok, i ne moras odma pun gas, vidi dal se gasi i na manjim otvorima gasa ili samo na punom gasu... ako ti se da ocisti karb, nece ti nista biti

--- Kraj citata ---

Ma svjećicu kupujem otkad sam kit stavio pa nikako da kupim  :icon_biggrin: ... provjerit ću taj elipsasti dio... ni nedam odma pun gas kad krećem i na malom gasu crkaje... za ulje sam skužio i mislim da je ono najveći krivac jer je radio do danas a danas prvi put stavio ulje u rezervar goriva po serviserovim naputcima... nazovem ja servisera i kažem mu šta se desilo a on meni nemože ti to bit zbog ulja, njega možeš stavit koliko oš (mož mislit)

Drnda:
do ulja je 100%, imao sam isti problem jer sam nalio slucajno mjesavinu 4% s kojom mi je to bilo sa pentom, a onda i sa skuterom, izlij sve iz rezervoara, ocisti karb i stavi veci odmah ako zelis proci 100 km bez kupovine novog..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju