Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoć, radi a neide !!!
Po?etnik:
cesto svjecica bude problem kod mjenjanja ausspuha... neznam zasto ali tako je kod mene i kod nekih drugih, zato je najbolje zamijenit, to je najmanji problem... a ovo oko ulja je stvarno previse...ja sam pored uljne pumpe na 10 ltara nasuo 5 cepova ulja i poceo je bacat ulje na auspuh, a da 2dl nece bit frka!
Chupsy:
skuter se inače štela i slaže na nekoj jeftinoj svijećici a tak kad se sve uhoda ide bolja svijećica
bilo bi glupo na novu makinu stavit iridijumku, jer će tjekom razrade ionako bit zaljevana sa benzinom i uljem
Lazo:
--- Citat: Drnda-1 - 14 Veljača, 2009, 03:37:32 ---do ulja je 100%, imao sam isti problem jer sam nalio slucajno mjesavinu 4% s kojom mi je to bilo sa pentom, a onda i sa skuterom, izlij sve iz rezervoara, ocisti karb i stavi veci odmah ako zelis proci 100 km bez kupovine novog..
--- Kraj citata ---
E hvala, mislio sam danas izlit gorivo, a za karb se dogovaram s hacom pa kad on smisli prodat onda ga kupujem, a svjećicu sam jučer išo kupit a prodavač mi kaže da mu moram reć oznake svjećice pa ak neko zna da mi kaže.
Chupsy:
NGK BR8HS ili
DENSO W24FS
ak oćeš kvalitetniju onda
NGK BR9HVX ili
DENSO W27FS-ZU
Lazo:
--- Citat: Chupsy - 14 Veljača, 2009, 15:02:06 ---NGK BR8HS ili
DENSO W24FS
ak oćeš kvalitetniju onda
NGK BR9HVX ili
DENSO W27FS-ZU
--- Kraj citata ---
OK hvala, a jel ima veze koji je model skutera u pitanju jer mi je prodavač reko da ima šifra posebno za svaku marku i model?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju