Sportski kutak > Sve vezano za utrke

DODJELA PEHARA ZA 2008 GODINU

<< < (2/4) > >>

divljakusa:

--- Citat: neer - 12 Veljača, 2009, 23:40:06 ---i ja kazem ko jebe sve one klince s rakovima i umorima ajmo dat za hrpu prdavaca da se imaju dobro najest i napit.a i vi istina je da daju pare na gluposti ali zadnje sto bi financirao iz drzavnog proracuna je bas ovo   :angry7:

--- Kraj citata ---
mislim da baŠ i nisi u redu....jer swi dobro znamo koliko motoristi rade dobrotwornih akcija za bolesne klince i one kojima je pomoĆ potrebna....al ak mogu wrtit jebene pare u nogometu i ostalim sportowima....mislim da je jebena sitnica dat za prwa tri mjesta za jebeni pehar koji doĐe 30 kuna....na kraju krajewa, nijedan trkaČ se ne utkuje badawa....neg troŠi swoju lowu....

Drnda:
Divlja u potpunost se slazem sa tobom

2TDottore:
Istina.Ako vec drzava nedaje nikavu lovu za promoviranje HR moto sporta onda bar moze prvoj trojici osigurat sugave plasticne pehare od par kuna.Ali izgleda da je i to postalo preskupo za taj oblik natjecanja.

BTW. Miha promjeni naslov teme.Ipak mislim da si mislila na 2009 a ne 2008 godinu.  :icon_tongue:

divljakusa:
ne....mislila sam na dodjelu pehara za sezonu 2008....poŠto joŠ nisu dobili pehare....

Pupo:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Veljača, 2009, 23:42:29 ---neer, nisam mislio na takve slucajeve sa bolestima i sl. mislio sam na arenu, spaladium i otale sportove gdje se muze silna lova... a za oktanske sportove nitko ne mari...
i daj javi se vise na PM

--- Kraj citata ---

Nisi spomenuo dinamo i njihov famozni stadion i ostale nogomene klubove, ovo ostalo je sve marginalno kada se podijeli s nekim godišnjim prosjekom.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju