Sportski kutak > Sve vezano za utrke

DODJELA PEHARA ZA 2008 GODINU

(1/4) > >>

divljakusa:
Kako sam saznala....owe godine neĆe biti dodjele kakwe su bile swake godine....drugim rijeĆima....ima samo dodjela za prwake pod naziwom "NOĆ PRVAKA", a za ostala mjesta nagrade Će se dodijeliti po disciplinama (uz uwijet da neko ima para da to organizira, jer sawez nema).

Drnda:
jbt. sve zivo propada... glavno da se daje za sve ostale gluposti lova, a za motosport ni kinte :angry9: :angry7:

2TDottore:
Covjece ovaj HMS je svake godine sve gori i gori.Pa to je strasno.Ljudi na celu HMS-a su skroz popizdili.Nebi se cudio da velika vecina trkaca odustane od natjecanja.  :sad1:

neer:

--- Citat: Drnda-1 - 12 Veljača, 2009, 23:02:25 ---jbt. sve zivo propada... glavno da se daje za sve ostale gluposti lova, a za motosport ni kinte :angry9: :angry7:

--- Kraj citata ---
i ja kazem ko jebe sve one klince s rakovima i umorima ajmo dat za hrpu prdavaca da se imaju dobro najest i napit.a i vi istina je da daju pare na gluposti ali zadnje sto bi financirao iz drzavnog proracuna je bas ovo   :angry7:

Drnda:
neer, nisam mislio na takve slucajeve sa bolestima i sl. mislio sam na arenu, spaladium i otale sportove gdje se muze silna lova... a za oktanske sportove nitko ne mari...
i daj javi se vise na PM

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju