Ostalo > Motocikli

Aprilia rs 50

<< < (13/14) > >>

skuterFan:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Veljača, 2009, 19:50:52 ---znaci dobro je jaka hehe, ma lijepo mislim ugrijati i onako voziti da ne bude samo pri crvenom, ono oprati koga hiperaktivnog klinju i pokoje pametnjakovice kojii voze golf 2 i misle da su bogovi :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

haha...ljepo je tebi u zivotu...ti kupi otovrenu ja cu zatvorenu pa cemo vidit...nadam se da cu ja izabrat bolje MUHAHAH  :toothy9: :headbang: :headbang: :glasses9: :happy6:

Drnda:
a nadam se imam izvrsnu ponudu , a liku se ne zuri nigdje... ma ako bude srece do ljeta je on u mojoj garaži... hahah i sada me vecina nemoze oprati a tek sa tim ooouuuuuu jeeaaaa... jedva cekam, jos lik sve zivo izmjenio na njoj...pokusati cu izvuci od njega maske sa potpisom ducatija...

skuterFan:

--- Citat: Drnda-1 - 14 Veljača, 2009, 20:03:55 ---a nadam se imam izvrsnu ponudu , a liku se ne zuri nigdje... ma ako bude srece do ljeta je on u mojoj garaži... hahah i sada me vecina nemoze oprati a tek sa tim ooouuuuuu jeeaaaa... jedva cekam, jos lik sve zivo izmjenio na njoj...pokusati cu izvuci od njega maske sa potpisom ducatija...

--- Kraj citata ---

haha..jebeno si se nabrijo...sam pazi da ne padnes..nije se zajebavat s tim...ja cu sad za mjesec dana uzet ga...valjda cu nac do tad...

LUKASUZIC:
mene zanima da li neko zna da li stima masina od aprilije na malaguti f10...ako neko zna neka odgovori...

vuk:

--- Citat: LUKASUZIC - 16 Veljača, 2009, 11:12:04 ---mene zanima da li neko zna da li stima masina od aprilije na malaguti f10...ako neko zna neka odgovori...

--- Kraj citata ---

evo jedan padobranac :headbang: :headbang: :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju