Ostalo > Motocikli
Aprilia rs 50
2TDottore:
Cisto bacanje novaca.Bolje uzet tomos apn6 i malo ga nabrijat i ide bolje od rs50 i ostane ti brdo love u djepu.
[SB]Replica 180:
vozio 2005 model, bio kod mene na "razradi" :toothy9:, bez "blokada" jedva 80km/h.... kad je karb 12 delortak sto ocekivati :dontknow: :dontknow:
kad mu povuces manualni cok u voznji, a on povuce jos malo...ocito je koliko je premal taj karbic! a sto se nasaltas na tom motoricu ehehheehh, stalno si na nozici i kvacilu!
za ucit se voziti i mogucnoscu brzog prelaska na veci , nema boljeg!
Scoot_Fan:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 13 Veljača, 2009, 01:21:33 ---vozio 2005 model, bio kod mene na "razradi" :toothy9:, bez "blokada" jedva 80km/h.... kad je karb 12 delortak sto ocekivati :dontknow: :dontknow:
kad mu povuces manualni cok u voznji, a on povuce jos malo...ocito je koliko je premal taj karbic! a sto se nasaltas na tom motoricu ehehheehh, stalno si na nozici i kvacilu!
za ucit se voziti i mogucnoscu brzog prelaska na veci , nema boljeg!
--- Kraj citata ---
Pa za "ucenje" je boli stari APN-ac, mozes ih kupit 40ak za cijenu ovog,-polovnih normalno.
Moj savjet ti je da bjezis od toga. :icon_thumright:
tomica89:
nemoj to kupovat, vozio sam ga i nejde nikud nikam , rađe bi apn 6 jer bi mi bilo zal dati tolke pare za ovu prdalicu
ivan007:
lijep je :icon_thumright: ali jbt 50 kubika i onaj gnjusni zvuk :puke:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju