Tehnički kutak > Styling skutera

Runner stari-boja?!?!

<< < (11/14) > >>

gun_rider:
a jbg onda...al opet ti kažen, tvornička boja, nema šta otpadat, samo ih izmatiraš i to je to.
i jesi li ti  možda tamo iz solina, kaštela, tako nešto...vidia san te više puta onom cestom kad prođeš kraj omv-a pa ideš tamo put kopilice...ako je to taj motor, sivi sa serdarevićem i xenonima mislim?

Shema:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 18:09:24 ---a jbg onda...al opet ti kažen, tvornička boja, nema šta otpadat, samo ih izmatiraš i to je to.
i jesi li ti  možda tamo iz solina, kaštela, tako nešto...vidia san te više puta onom cestom kad prođeš kraj omv-a pa ideš tamo put kopilice...ako je to taj motor, sivi sa serdarevićem i xenonima mislim?

--- Kraj citata ---

Cjepidlaka sam, pa volim pic-pic stanje.

Je, iz Solina, da da, taj Runner, samo bez xenona, stavia sam neku falšu svićiu šta baca na xenon :icon_biggrin:

kico:
meni predobra kombinacija

http://www.mypicx.com/02182009/runner/

Utroba-FX:
bolje bi ti mozda bilo da ti neko da svoje stare plastike.tj da se minjate uz njegovu nadoplatu...

Shema:

--- Citat: Utroba-FX - 18 Veljača, 2009, 19:10:54 ---bolje bi ti mozda bilo da ti neko da svoje stare plastike.tj da se minjate uz njegovu nadoplatu...

--- Kraj citata ---

Good idea, al sad je kasno :laughing7:
Nema veze, ja sam zadovoljan...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju