Tehnički kutak > Styling skutera

Runner stari-boja?!?!

<< < (10/14) > >>

Shema:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 14:37:10 ---Ma ne brusi do plastike, radiš sebi dupli posa. Ako ništa ne otpada sa njega samo izmatiraj plastike. Ovako se mučiš sa brušenjem, pa moraš bacat primer itd.  :nono:

--- Kraj citata ---

Kad sam brusia bivsi motor isto sam isa do biloga, a meštar mi je reka da će bacit primer pa šprickit i onda ide boja...

Ja ga brusim pa ga dajem priki u komoru kod oca da ga pitura.

180fxr:
neide ali takoder NE SKODI!! moze samo jos bolje drzat.....   

Shema:

--- Citat: 180fxr - 18 Veljača, 2009, 15:37:47 ---neide ali takoder NE SKODI!! moze samo jos bolje drzat.....   

--- Kraj citata ---

Radit će mi na isti prinip ka i prošli put kad sam pitura sedamdesetu...a tada je ispalo savšreno pa nema razloga da nebude i sad tako...

U p.m već me boli mozak od brušenja. :angry9:

gun_rider:
jbg sam si kriv :laughing1:
ja sam warriora pobrusia u 2 ure i to laganini ono bez žurbe...a ako misliš sve brusit do plastike imaš 2 dana brušenja ;D
i jbt šteta je pituravat takve plastike...tvorničke, s naljepnicama... :'(

Shema:

--- Citat: gun_rider - 18 Veljača, 2009, 17:55:27 ---jbg sam si kriv :laughing1:
ja sam warriora pobrusia u 2 ure i to laganini ono bez žurbe...a ako misliš sve brusit do plastike imaš 2 dana brušenja ;D
i jbt šteta je pituravat takve plastike...tvorničke, s naljepnicama... :'(

--- Kraj citata ---

Pitaj BRKU koliko smo ja i on brusili plastike za onog mog bivšeg fire-a...5 dana svaki dan 3-4 ure posla, bez odmora :toothy12:

Ubia sam se ko pas, a još je bilo lito...

Al nema veze, nova metoda sa skalpelom je brža :)

Btw žaj mi je, al jbg, neda i se plaćat plastike 1000 kn da bi ih moga piturat, ne isplati mi se.
Da su ove skroz čitave nebi ih pitura, ali imaju pukotinu tamo ispod di držim desnu nogu, i imam friž na lijevoj bočnoj prednjoj i zadnjoj, te na bubregu...bode mi oči...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju