Tehnički kutak > Styling skutera

Runner stari-boja?!?!

<< < (5/14) > >>

gun_rider:

--- Citat: vx - 13 Veljača, 2009, 00:06:49 ---kawasaki narančastu, felge u crnu, bez trakica,ostavi one hrapave plastike. podnice ni slučajno aluminijeske kao ni one otvore za zrak. tu komb. dosad nisam vidio   :binkybaby:

crveno- bijelo,crveno-crno nevalja, ona zelena je gadljiva :sad3: ,bijelo (ima nas dosta), crno- običan runner , mat crno -mislim da već netko ima u Splitu, crno -zlatno (triba bi bit umjeren sa zlatnom inače je kič, kopiraš brokena),ona subaru plava s zlatnim felgama mi nikako nebi bila jedna od opcija,

i daj stavi koju sliku motora  ;D

--- Kraj citata ---

ima ima jedan crno-zlatni SP u splitu ;)
meni jedan od lipših ako ne i najlipši od svih runnera :)
a narančastog kakvog san ja reka nisan vidia NIJEDNOG

vx:
izgleda da bi taj narančasti bija pun pogodak, stvarno bi bija lip.
ona kawasaki narančasta je kričava i crne felge metalic . to je super kombinacija

ja bi baš ovu
http://www.colchestermotorcycles.co.uk/uploader/thumbs/newbikes/zx6r%20orange.jpg

ja sam jedno vrijeme mislio crveno-crnog runnera sa zlatnim felgama,ovakvu kombinaciju kao mv augusta f4 tamburini
http://motoprofi.com/bikephoto/3451/mv_agusta_f4_1000_tamburini_2004_1.jpg

Shema:

--- Citat: gun_rider - 13 Veljača, 2009, 14:34:57 ---ima ima jedan crno-zlatni SP u splitu ;)
meni jedan od lipših ako ne i najlipši od svih runnera :)
a narančastog kakvog san ja reka nisan vidia NIJEDNOG

--- Kraj citata ---
Zaboli me k**** jel ima takvog ili nema...piturat ću ga kako se meni sviđa a ne gledat jel ima takav u gradu.

Iće ili u crnu, naračnčastu ili plavu...full...hrapaveplastike ostaju onakve kakve jesu...

Znači:
a) full crni
b)plava subaru sa zlatnim felgama
c) narančasta kawasaki sa crnim felgama

U nešto od toga ide.

Kenny:
evo:

8)

a ova "zlatna" više baca na žutu...al šta je tu je...
...nije mi se dalo felge jbg

dino gp1:

--- Citat: Shema - 13 Veljača, 2009, 08:28:39 ---Nekako sam najbliži jednoj od ove tri ombinacije: Skroz crni, crno-zlatni sa MALO zlatnih detalja, narančasto-crni sa malo CRNIH detalja...
I kod sve tri kombinacije nebi baca hrapave plastike u ni jednu boju nego bi ih ostavia ovakve kakve jesu. Bili to na išta ličilo?

Btw ni sam ni vidio Brokenovog runnera tog zlatnog, ja sam mislio samo felge i možda još koju sitnicu u zlatno. Ili samo felge.

--- Kraj citata ---

Od te tri meni je definitivno narančasto-crna kombinacija najbolja :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju