Tehnički kutak > Styling skutera

Runner stari-boja?!?!

<< < (4/14) > >>

Shema:

--- Citat: gun_rider - 12 Veljača, 2009, 22:05:55 ---sve lakirane plastike u kawasaki narančastu, uključujući i bubrege. greze ostavit kakve jesu, ili ih bacit u mat crno ako su izblidile.
felge crne sa naračastim trakicama

:notworthy:

--- Kraj citata ---

Mislim se...imam par opcija a nikako se odlučit...Sad mi se dopada i ta opcija, ali pituranje bubrega mi se nesviđa, neznam zasto...inače su na motoru bubrezi skroz crni (prirodno), nisu izblijedili.

Shema:

--- Citat: Lazo - 13 Veljača, 2009, 00:13:55 ---Ovo nije pogođena boja, kenny će ti bolje napravit, al meni se ova kombinacija nesviđa

--- Kraj citata ---
Nije toliko loše, ALI bile bi i skroz drugačije nijanse boji...ova nije ni približno zlatnoj.

Shema:

--- Citat: vx - 13 Veljača, 2009, 00:36:05 ---pa i nije tako loše,ali i bubrege si trebao u plavu

trebalo bi sad pogoditi pravu plavu i žutu da sve skupa ispadne super

zasad je meni moj runner najljepši  :icon_biggrin:

i Shema daj sliku svog runnera, samo vidim svoje bivše plastike  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Pridvečer cu nabacit slike, sad nemam vremena. Inače su plastike srebrno sive one serijske.

Shema:

--- Citat: vx - 13 Veljača, 2009, 00:06:49 ---kawasaki narančastu, felge u crnu, bez trakica,ostavi one hrapave plastike. podnice ni slučajno aluminijeske kao ni one otvore za zrak. tu komb. dosad nisam vidio   :binkybaby:

crveno- bijelo,crveno-crno nevalja, ona zelena je gadljiva :sad3: ,bijelo (ima nas dosta), crno- običan runner , mat crno -mislim da već netko ima u Splitu, crno -zlatno (triba bi bit umjeren sa zlatnom inače je kič, kopiraš brokena),ona subaru plava s zlatnim felgama mi nikako nebi bila jedna od opcija,

i daj stavi koju sliku motora  ;D

--- Kraj citata ---

Nekako sam najbliži jednoj od ove tri ombinacije: Skroz crni, crno-zlatni sa MALO zlatnih detalja, narančasto-crni sa malo CRNIH detalja...

I kod sve tri kombinacije nebi baca hrapave plastike u ni jednu boju nego bi ih ostavia ovakve kakve jesu. Bili to na išta ličilo?

Btw ni sam ni vidio Brokenovog runnera tog zlatnog, ja sam mislio samo felge i možda još koju sitnicu u zlatno. Ili samo felge.

vx:
nemoj uopće dirat one hrapave plasrike :nono: , ionako su super,nema potrebe

http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C06%5C09%5Cbikepics-1315732-full.jpg -ova crna mi nije loša

http://simg.sina.com.hk/cp/0/0034/4819/1/p.jpg  - ova crvena sa crnim felgama isto nije loša

gledaj malo po internetu slike

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju