Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

MS postaje SS????

<< < (11/12) > >>

eladio:

--- Citat: Brla - 12 Veljača, 2009, 20:11:17 ---ovo s oglasima je dost škakljivo... mislim da je u redu stavit link na naki artikl ako cijena nije fer jer je lako prevariti članove koji nisu dobro upoznati s tim stvarima

@cristian - dabog da u te božja strela rukla i pukla  :toothy12: :toothy12: zajebancija nvm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

to je DOZVOLJENO , ali potrebno je staviti link na DOKAZ , ili reci TOCNO GDJE se moze kupiti isto to -ali novo i jeftinije... 
dakle slobodno upozorite clanove na mogucu "prevaru"   :icon_thumright:

to sam vec objasnio tu :
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=14599.msg229767#msg229767

Shiltac:
E Chistian ja sam blizu zagorja.. Govorim zagorski ali tebe jedva razumijem! To se rješilo.. Imam jedan prijedlog za tebe: kad vidiš da je neko neš zaj#bo u oglasu upadni u njegov prvi post i to ispravi ili ga opomeni da on ispravi i na kraju posta napiši sa crvenim slovima šta treba ba učini ili šta si ti učinio, a ne da bezveze spamaš. I spam obriši!

ChRiStIaN:
Ja kad napisem nekaj u temi u obliku novog posta obrisem kad vidim da je lik skontal moj post!  :icon_thumright:

speedburn2:
ja sam tamo bio mozda dva dana, i to prije god dana, i poceo mi neki mod srati ja ga posaljem u picku materinu on mene bana, neka je ja nis mogao bit sretniji, MS je odlican i tko rece sta protiv njega i njemu cu mamicu  :laughing7:

Keky.sb:

--- Citat: speedburn2 - 12 Veljača, 2009, 23:48:30 ---MS je odlican i tko rece sta protiv njega i njemu cu mamicu  :laughing7:

--- Kraj citata ---

POTPIS...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju