Tehnički kutak > Tuning skutera
Pomoc koji karburato--SR-150??????????
[SB]Replica 180:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 12 Veljača, 2009, 20:00:20 ---Neonku i ledice u žmigavce :toothy12: :toothy12:
stavi multivar i kevlar remen i to je to.
Na tom skuteru se nema šta dirat i prćkat. 150AC je svetinja u serijali.
--- Kraj citata ---
ajmo sad opet, multivar se ne moze stavit na srku, da radi kak spada....(necu objasnjavat zasto, bilo na forumu vec 9238093859 puta )
a ovo za kevlar... glupost, serijala remen savrseno odraduje posao!
karb moja preporuka ili 24tkica flat ili ono sto je cesto dostupno po nekim realnim cjenama delortak 24,25,26
[SB]Replica 180:
--- Citat: doc-sr150 - 13 Veljača, 2009, 00:29:22 ---da imam od delorta diznu 79...meni se čini da je ova dizna sasvim ok vidjet ču po potrošnji i stvarno sad motor ide.... čini mi se koda je čak dizna mrvicu premala jer mi se danas samo jedanput dogodilo kad sam kreto da se zagušio na pola sekunde a cijeli dan ide normalno...sad ču vidjet ako če mi se to opet događat da mi se na pola sekunde zaguši probat ču stavit mrvicu veču diznu ili malo zrak smanjit...
--- Kraj citata ---
provjeriti boju svjecice, ne po feelingu, tak se ne stela, a pogotovo AC!
iako nema neke velike bojazni, jer je dizna ipak veca od serijske!
Chupsy:
--- Citat: black-rox - 12 Veljača, 2009, 23:48:31 ---Zračno vodeno ista stvar nije to apn pa da se moreš samo po noći voziti to me je izluđivalo kad sam vozio apn cilindar od petke uvijek vruć pregrijava se samo po noći ok....
--- Kraj citata ---
možda zato što je po noći zrak gušći pa je tek onda smjesa bila odgovarjuća ;D ;D
doc-sr150:
jučer sam tek poštelo motor i stavio sam novu sviječicu i napravio nekih par kilometara ali to nije dovoljno da poprimi onu pravu boju nova sviječica... sutra napravim još koj kilometar pa ču onda pogledat... :headbang:
RideRR4EveRR:
Ono jučer do piste i doma je ništa. Moraš se malo više smrznut da vidiš smjesu. :toothy3: . A i ak je malo starija svječica bi bilo pametno stavit novu jel se uprincipu smjesa štela na novoj svječici...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju