Tehnički kutak > Tuning skutera

Pomoc koji karburato--SR-150??????????

<< < (6/8) > >>

doc-sr150:
na mojem je kombinacija sljedeča:bijeli dugi centralni,plavi federčiči,role 11.5g,spuh od sr-a ali vađen je katalizator,i karb je poštelan na 2 kruga smjese i 79 glavna dizna...IDE ON LEPO ZNAŠ KAKO :laughing9:

igor.sb:
serijska dizna 82,5 zast ti imas 79 :icon_scratch:

doc-sr150:

--- Citat: igor.sb - 13 Veljača, 2009, 00:10:02 ---serijska dizna 82,5 zast ti imas 79 :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
zato jer sam unutra imo 88 jer sam mislio da je to serijska da niko nije nikad prije mene prčko po motoru(ali izgleda da je  :laughing7:)i motor mi je trošio oko 9-10litara...i reko idem probat stavit diznu 79 i evo motor leti i sad me baš zanima koja če sad potrošnja bit...tek sam sad saznao da je na sr-u serijska dizna 82,5...lol...ovu diznu ostavljam nema boga da stavljam veču... :binkybaby:

igor.sb:
mali zajeb ako imas dellorto diznu 79 to je po mikuniju oko 85(nesto manje) znaci mogo bi i broj dva manju stavit 

doc-sr150:
da imam od delorta diznu 79...meni se čini da je ova dizna sasvim ok vidjet ču po potrošnji i stvarno sad motor ide.... čini mi se koda je čak dizna mrvicu premala jer mi se danas samo jedanput dogodilo kad sam kreto da se zagušio na pola sekunde a cijeli dan ide normalno...sad ču vidjet ako če mi se to opet događat da mi se na pola sekunde zaguši probat ču stavit mrvicu veču diznu ili malo zrak smanjit...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju