Općenito > Generalno o skuterima

drag race

<< < (8/33) > >>

milja180sp:
Kom se trka nek ode na ph skutra pa nek vidi kak je to ,nije to samo tako kako se prica ,,,,pa probajte i vi :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

AeRRox:

--- Citat: Aleksandar - 16 Veljača, 2007, 16:26:43 ---
--- Citat: AeRRox - 16 Veljača, 2007, 12:24:59 ---
--- Citat: nrg50power - 15 Veljača, 2007, 17:41:30 ---hocemo u subotu kad dodjemo kod ine organizirat neki race,serijale protiv serijala, oni koji imaju kit i oni jaci(70ccm-209ccm)

--- Kraj citata ---

Imas u Petrusevcu jednog klinca. Vozi Peugeota, ruzan ko smrt. Ima serijski auspuh i vjerojatno 50ccm. I ide kao 70ccm... taj ce te razvaliti sigurno.

:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing9: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Moze i : lijep kao ova djevojka, tj. mlada dama...

Uff...moram ic rigat... :-X

BlitzMan:

--- Citat: MILJA_5 - 16 Veljača, 2007, 22:21:27 ---Kom se trka nek ode na ph skutra pa nek vidi kak je to ,nije to samo tako kako se prica ,,,,pa probajte i vi :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

okušat ćemo se i u tome ako sve bude po planu

skuter ce bit gotov, kombinezon imam, moram sredit za licencu ( to je 50% rijeseno) samo cekam da mi buraz kaze mozes i da pocnem trenirat 1 mjesec prije ;) pocetka ph  sto se nadam da ce prva utrka bit marof ;)

nrg50power:
jel budemo onda kaj sutra organizirali kad se nadjemo kod ine sto se tice race-a?

BiVeR:
ja mislim da js sve trke več dobro prošle kod ine, jel tak... nrgpower :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju