Općenito > Generalno o skuterima
drag race
AeRRox:
--- Citat: .:.MHR.:.Brnić.:. - 15 Veljača, 2007, 22:28:46 ---malo slabije, stoji u maloj boci i jako je skupo
--- Kraj citata ---
Ja cu se rejsat kad potrosis sadrzaj iz boce ;D
Jel imas kakva predvidjanja, koliko treba sec. do koliko km/h?
Siguran sam da cu te dobiti na 250m, jer ce tebi nestati goriva na 100m :laughing7: :laughing9:
AeRRox:
--- Citat: nrg50power - 15 Veljača, 2007, 17:41:30 ---hocemo u subotu kad dodjemo kod ine organizirat neki race,serijale protiv serijala, oni koji imaju kit i oni jaci(70ccm-209ccm)
--- Kraj citata ---
Imas u Petrusevcu jednog klinca. Vozi Peugeota, ruzan ko smrt. Ima serijski auspuh i vjerojatno 50ccm. I ide kao 70ccm... taj ce te razvaliti sigurno.
AeRRox:
--- Citat: nrg50power - 13 Veljača, 2007, 23:13:06 ---motor ide 90 km/h po satu,prije 45 min sam se utrkivao protiv malagutya firefox-a i satro sam ga ko budalu,nije se ni snaso a mene nema,ima samo neki auspuh(malaguti)
--- Kraj citata ---
Tamo di si bio, svaka 2. kuca ima Baotiana i nadju se neki normalni skuteri. Al to je sve rastelano i vecina skutera im je razvaljena...
Moj je skut isto bio bananko, al je isao ;D isto nisam imao pojma...
Najjace mi je kad je xxxmen iz kvarta dosao xxxu da mu stavi kit i auspuh, a ovaj mu naplatio i stavio samo auspuh, a ovaj drugi sav sretan, a ne kuzi... :laughing6:
BlitzMan:
nema te bocice za sad na skuteru, a i sta ce mi kad ce skuter i bez toga ic fijuu
Aleksandar:
--- Citat: AeRRox - 16 Veljača, 2007, 12:24:59 ---
--- Citat: nrg50power - 15 Veljača, 2007, 17:41:30 ---hocemo u subotu kad dodjemo kod ine organizirat neki race,serijale protiv serijala, oni koji imaju kit i oni jaci(70ccm-209ccm)
--- Kraj citata ---
Imas u Petrusevcu jednog klinca. Vozi Peugeota, ruzan ko smrt. Ima serijski auspuh i vjerojatno 50ccm. I ide kao 70ccm... taj ce te razvaliti sigurno.
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing9: :laughing6: :laughing6:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju