Općenito > Generalno o skuterima
drag race
X-Thug:
meni je s.w.a.t reka da mu ide isto ka i tvoj a danas smo mirili jedan uz drugog,sta njemu pise 80 meni je - 5,a jos ako recemo da moj mozda krade 1/2 eto vec ti je na -7
o to je solidna brzina za 50 ccm,meni po radaru ka vozin 75 pise 73,a kad mi je na brzinomjeru 80 tamo pise 75/76
zoki_NRG:
hee, ja sa svojim perem sve serijale sa kojima sam se trko, tipa novi runner, stara runnerica iz 98 koja ima zx, u startu me malo ostavi i onda ju cepnem i ostavim, trko sam se po magistrali sa jednim sta je na novog nrga stavio zx i variomat, i lik ne moze vjerovat da ga drzim, tek me na krajnjoj odere, a lik je bio lud, i reko da kad je njegov bio serijala da je bio baja, ali sve ovisi i kako ga razradis...ne kazem ja da je moj neznam sta, ali je meni za serijalu ok...
zoki_NRG:
e da, i dosla mi budala neka debilna, jer sam stavio auspuh serijski preradjeni pred 2 dana i debilima mozes pricat sta oces, i kad je mene pito kao, koliko mi motor ide, ja njemu kazem nekih realnih 80-85, neznam tocno jer digitalije lazu, a on meni, pa to ne ide ni kurca, od mog frenda nrg stari mc 2, ili 3 ide 110, ja ga pitam sta ima, on meni, nista, serijala, ja kazem to ti kazaljke lazu, on meni ne ne i ne, ajmee meni htio sam ga u more bacit, ja njemu reko, pa isli smo ja i fredn na njegovoj apriliji sr 120 po kazaljkama a kraj nas frend sa runnerom 96....on kaze, ma to nis ne ide, ovaj bi vas opro, isto sam se nasmijo, kad je ovaj reko da ima serijalu i da bi race, a odmah mu se javljaju ovi sta imaju nakitane...hehe
zoki_NRG:
--- Citat: BlackNaranča - 13 Studeni, 2007, 23:23:58 ---ajme kako mi dizu tlak ova razmazena derišta sto im tatica odvjetnik kada dobiju 13 godina kupi derbi ili jos neke jace mašine pa onda seru po nama sto smo sami za speedfight zaradili i ja sam sa svojim zadovoljan jer jako dobro ide ide do 80 na ravnom nizbrdo sam 100 uvatija! i lip mi je motor i sve i koji k onda vrijedate tude motore tako bi ja kao ono treba vrijedat nekog covika sto vozi daewo tico a ja u bmw-u , a što se tu ima rugat kupiš ono što mozes kupiti a ne biti razmazeno deriste i srati po tudim skuterima i faliti svoje, nije meni krivo sto ti vozit derbia, ili NRG power ili novog skupog runnera, itd. vozi to i ne vrijedaj moj speedfight jer on ide sasvim pristojno i neteba meni vise od toga..
--- Kraj citata ---
potpis, glupo mi je kad neko se#e po tudjem, svi bi mi bmw ili nesto slicno, ili motore, skuplje, ali jebiga, kako je ko u mogucnosti..........
Nikon:
--- Citat: zoki_NRG - 17 Prosinac, 2007, 19:05:41 ---e da, i dosla mi budala neka debilna, jer sam stavio auspuh serijski preradjeni pred 2 dana i debilima mozes pricat sta oces, i kad je mene pito kao, koliko mi motor ide, ja njemu kazem nekih realnih 80-85, neznam tocno jer digitalije lazu, a on meni, pa to ne ide ni kurca, od mog frenda nrg stari mc 2, ili 3 ide 110, ja ga pitam sta ima, on meni, nista, serijala, ja kazem to ti kazaljke lazu, on meni ne ne i ne, ajmee meni htio sam ga u more bacit, ja njemu reko, pa isli smo ja i fredn na njegovoj apriliji sr 120 po kazaljkama a kraj nas frend sa runnerom 96....on kaze, ma to nis ne ide, ovaj bi vas opro, isto sam se nasmijo, kad je ovaj reko da ima serijalu i da bi race, a odmah mu se javljaju ovi sta imaju nakitane...hehe
--- Kraj citata ---
ja se odma ponudin i kazen da moj ide 100 realne ... rado ulazen i papire kod takvih :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju