Općenito > Generalno o skuterima
drag race
BlitzMan:
--- Citat: Phive - 10 Studeni, 2007, 13:09:29 ---Aerox MHR TEAM 2 by team 46... RUNNER 180 BY TEAM 46- 29,5 ks
--- Kraj citata ---
:laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
bahahahaha Im here :laughing6: :laughing6:
Phive:
da da 29,5 zadnje mjerenje prije friziranja dodatnog cujemo se jos :headbang:
Nikon:
--- Citat: Phive - 13 Studeni, 2007, 13:18:04 ---da da 29,5 zadnje mjerenje prije friziranja dodatnog cujemo se jos :headbang:
--- Kraj citata ---
Honda CBR 1000 RR
:headbang:
SlowRider:
--- Citat: replcnt - 20 Rujan, 2007, 01:42:41 ---ja imam runnera 50, i svi me deru, lol, sve serijsko, novi klip i celindar, ali, na ubrzanju sam car do 60km/h vodim, al poslije nikako, lol,sranje, a nerazumijem se baš tolko u motore jer sam tek kupio, et
--- Kraj citata ---
S cim to usporedjujes? Runnerom sa blokadama? :laughing7:
BlackNaranča:
ajme kako mi dizu tlak ova razmazena derišta sto im tatica odvjetnik kada dobiju 13 godina kupi derbi ili jos neke jace mašine pa onda seru po nama sto smo sami za speedfight zaradili i ja sam sa svojim zadovoljan jer jako dobro ide ide do 80 na ravnom nizbrdo sam 100 uvatija! i lip mi je motor i sve i koji k onda vrijedate tude motore tako bi ja kao ono treba vrijedat nekog covika sto vozi daewo tico a ja u bmw-u , a što se tu ima rugat kupiš ono što mozes kupiti a ne biti razmazeno deriste i srati po tudim skuterima i faliti svoje, nije meni krivo sto ti vozit derbia, ili NRG power ili novog skupog runnera, itd. vozi to i ne vrijedaj moj speedfight jer on ide sasvim pristojno i neteba meni vise od toga..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju