Općenito > Generalno o skuterima

drag race

<< < (23/33) > >>

X-Thug:
vidia san ja jednoga APN-ca proša je pokraj mene bar 200...vidin ga ja u prvoj okuki u žbunju,skoćin sa skutera i oden pomoć didu da se digne,pitan ja:˝Dida,nego ovaj stvarno me zanima šta vi to imate u motoru?˝,a Did ce meni na to:˝To mi je unuk natanka ovo neko novo gorivo˝

zato san ja poveza...kuiš iman valjda nešto u glavi...s naglaskom na VALJDA...dajte ljudi pa malo manje bajkica,SF standardni priko 80 nema šanse ni da ga guraš...ja kažen moj ide 80 tako pise,a sve ovo iznad ne ocitava jer mi kazaljka stoji na 80,stoga meni skuter ide 80,pa pitam se kako ja mogu oprat runnera sta je reka da mu ide 95??sve su to bajkice...sve to ide 80 samo ovisi koliko si tezak i koliko ce ti dugo tribat da dodjes do 80...

Damir 2T:

--- Citat: gigo_sf2 - 14 Rujan, 2007, 13:22:07 ---u crveno,ali skut je u bosni

--- Kraj citata ---

ja te pojedem za dorucak tebe frenda i sve sf2 serijale i moj scut je serijala ima 120kg i ja tolko imam a gazim vas ko mrave :headbang: :headbang: :headbang:
btv kolko bi moj iso da mu stavim aupuh i ostale pi*darije 120 sigurno  :toothy3: :odj:  :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :cice: :gitara: ma nema sanse :nono:

stark1:
 :nono:

Damir 2T:

--- Citat: gigo_sf2 - 17 Rujan, 2007, 20:53:10 --- :nono:

--- Kraj citata ---

:laughing4: :laughing4: :laughing4: :laughing4: :rofl1: :rofl1: :violent5:

replcnt:
ja imam runnera 50, i svi me deru, lol, sve serijsko, novi klip i celindar, ali, na ubrzanju sam car do 60km/h vodim, al poslije nikako, lol,sranje, a nerazumijem se baš tolko u motore jer sam tek kupio, et

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju