Općenito > Generalno o skuterima
drag race
X-Thug:
--- Citat: Damir 2T - 17 Rujan, 2007, 20:27:26 ---
--- Citat: gigo_sf2 - 14 Rujan, 2007, 13:22:07 ---u crveno,ali skut je u bosni
--- Kraj citata ---
ja te pojedem za dorucak tebe frenda i sve sf2 serijale i moj scut je serijala ima 120kg i ja tolko imam a gazim vas ko mrave :headbang: :headbang: :headbang:
btv kolko bi moj iso da mu stavim aupuh i ostale pi*darije 120 sigurno :toothy3: :odj: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :rofll: :cice: :gitara: ma nema sanse :nono:
--- Kraj citata ---
isto ka ja samo ja nean 120 kg :laughing6: meni bi kazaljka iskočila iz volana da ga tuniran,a mislim da gume na sf-u bas i nebi podnile te brzine o kojima vi pricate,nijedna pedesetica nebi podnosila brzine od 100 km/h po mom mišljenju...
MARINO:
meni je na sr150 kazaljka bila na 160 i onda mjereno s autom 120kmh,a sad imam drag volan,kome treba sat... :glasses9: :frajer:
Drnda:
Vozio sam serjalu jet forcea isao je oko 95 po satu ,znaci taman je prosao crveno ,ali znam da mu sigurno krade jedno 10 km/h .
Vozio sam i nrg mc2 SA leom zx om i mislim tezim rolicama, ide s jednim 100, a sa dvojicon ide 95 ali ovo je bilo mireno uz auto tako da ne laze cajger :headbang:
vpucko:
ma joj slusaj ti te brzine, a sve serijale jao majkoooo!!!!
a i koja je uopce fora u drag raceu sa skuterom, nabij gas i pici!!!
vec ak su neke utrke pa daj onda par zavoja i pici!
eo mi znamo na poligonu od autoskole picnit utrke, jer je poligon maltene u sumi tak da je izbatonirano u prirodi....
stavit cu slike pa cete vidit o cem pricam ugl. prejeb**** kad bi se nest stvarno organiziralo tamo al jbg :((
Phive:
Aerox MHR TEAM 2 by team 46... RUNNER 180 BY TEAM 46- 29,5 ks
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju