Tehnički kutak > MojSkuter.com servis: FAQ

test 10 auspuha -pdf

<< < (19/24) > >>

Crazy Kuree:

--- Citat: Daci - 22 Siječanj, 2010, 12:47:04 ---leo vince je oduvijek bio vrh auspuha za serijale..a i puno bolji od nekih za 70 ccm...nisu bezveze najprodavaniji auspusi....mene samo zanima da li je itko ikada naletio na graf od leovincea RR-a...svi su pričali da je bolji nego zx...ja ga imam i super mi je spuh pa me zato i zanima na kojim okretajima radi i kolko daje snage

--- Kraj citata ---
bio je uvjek vrh onima koji ga imaju i nisu probali druge auspuhe, razlog tome je i još što se prije mogo samo leo vince kupit i još neki par modela za razliku od danas gdje moreš birat

Daci:

--- Citat: Crazy Kuree - 27 Siječanj, 2010, 00:05:04 ---bio je uvjek vrh onima koji ga imaju i nisu probali druge auspuhe, razlog tome je i još što se prije mogo samo leo vince kupit i još neki par modela za razliku od danas gdje moreš birat

--- Kraj citata ---
ja sam svoj kupovo 2004 istina da nije bilo baš izbora..mislim bilo je ak naručiš iz vana...tu je bilo izbora između leovince, gianelli, arrow, malossi (mhr replica) ..tak da od tih je meni najbolji rr..a bogme i sad mi je leovince najbolji za serijale definitivno .. kakvi technigasi i ostala sranja

Crazy Kuree:
probaj ostale pa reci, rr je jedan on najslabiji auspuha al svakako svi ostali su po 1 ili manje od 1 ks jači tako da se razlika na serijali baš i ne primjeti puno, dobra kvaliteta je u leo vince, vrh je yasuni

flomo:
ee ljudi malo gledam po netu i naletim na spuh za peugeota...cjena je   privlacna a i pise da se vrti na 11500 okrretaja,.. sta vi misslite o ovom spuhu..

http://www.sip-scootershop.com/DE/Products/AC017403/Rennauspuff+KAMA+PEUGEOT.aspx

maarko007:

nemojte podjcjenjivat zx,tek sam kupio kromiranog,spuh je vrh za serijale ;)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju