Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
fatal1ty:
Mijenjam volan znači onaj dio gdje ruke stavljam ,ne lulicu ,čisto iz razloga šta su ovi volani na SC-u i SA smeće ko šta imaju iz peveca bicikli.Fino volan od bicikla,amoeba ili tako nešta ti volani su sigurno bolji a i širi te estetski puno lijepši,a šta je najbitnije čvršći su nego ova china smeća iz scooter shopova a to mi je najbitnije.Sigurnost da meni neostane pol volana u rukama ako padnem negdje :icon_thumright:
neer:
ja sam ovakav imao malo je skuplji ali dovoljno sirok 4mm stjenka super cvrst i jebena marka
http://www.funnmtb.com/bars/fullon.html
te-te-ac:
@ _ neer - pogle sta pise 25.4 BAR CLAMP DIAMETER tj. 1 zoll a lula hvata na manje ,22mm ako se nevaram .. neda mi se sad ici mjerit .. uglavnom ja sam uzeo volan u motomaniji u ZG
volan je preko 80 sirok i to se koristi za streetfightove i tak ta sranja...
ja sam zadovoljan s volanom .. malo cu ga skratit i cini mi se dost kvalitetan.. malo je mozda i nizak ali je sirok i to meni pase kad se haklam po zadnjem i to
evo slikice .. stavio bi ja vise slikica ali ce kičo rec da se kurčim pa nesmijem.. :toothy12:
ChRiStIaN:
jedna je ok al sve vise od toga je pretjerivanje XD
fatal1ty:
Nema veze šta lula hvata na 22mm,nisam ni mjerio,ali ako mi nestane,odnest ću tokaru da to skine i sve to bude kak treba ;)
Svima koji stavljaju drag bi preporučio da stave od bicikla neki deblji volan.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju