Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (17/47) > >>

mhr-team:
fino i ide i radi... svaka čast...
de mi reci kakve su vibracije?

sanatorium:
ej sto je bilo so ovaj projekt do gde je dali je zavrsen

NeoDJW:
Svaka cast na projektu ;) ! Uglavi moju masinu gore pa ces vidit, nema kretanja sa full gasom, prebaci te odma xD !  :headbang:

fatal1ty:
Na skuteru se radi,imam puno posla,slažem sastrane još jednu apriliu SR,zapravo dvije SR-ke ako ćemo ubrojit da kolegi pomažem oko njegove tak da na tri skutera radim trenutno,svoj iskreno najmanje pipam,rješavam nešto plastike,nabavio sam bravicu od Aeroxa 98.g koji ima 5 žica te mislim da ću sada uspjeti bravicu složiti kako spada da sve radi.Nabavljen je kočioni sistem cijeli od SP-180 moram samo staviti,čekam gume,novi volan,prednji disk,sat,moram mašinu oprati očistiti sve...a trenutno na stolu rastavljena minarelli mašina koju treba cijelu sklopiti,isto tako jedna cijela piaggio.Neznam kud bi se prije okrenuo uz sve to još faks i moram učiti,ide,polako ide,kada se sjetim stavit ću neke slike čim kotači budu na skuteru jer se lakiraju i poliraju,mogao bi staviti slike nekih pofarbanih plastika ali glupo mi je,bit će neki veliki update odjednom s više slika ;)

smmania:
ako budes prodavo drag zanima me lulica :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju