Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (43/47) > >>

gumy:
što se tiče prednje vile, ja sam sipo 15w motul ulje, to je najgušće što ima, ja sam sipo po 0.8 dl u svaki štap al imam filing da treba više, ovaj dečko što je vozio trke s roxom mi kaže da treba min 1.0 dl u svaki štap, da je onda dobro, sad ću rastavljat opet vile pa ću probat stavit deci

Pupo:
Zašto seljačina ako složiš dnevno svjetlo kao na audiju?

fatal1ty:
Ma zajebavam se,to kazem samo zbog ovih kvazi tjunera s golfovima koji meću farove od audija i enđl ajs a mašina 1.6 D na lozu

ovaj far na runneru jebeno izgleda  :icon_thumright: totalni must have za sljedeću sezonu =)

sven_vx:

--- Citat: Area51 - 07 Listopad, 2009, 09:23:01 ---Zašto seljačina ako složiš dnevno svjetlo kao na audiju?

--- Kraj citata ---
ovo izgleda prejebeno... :headbang:

te-te-ac:

--- Citat: gumy - 07 Listopad, 2009, 00:07:42 ---što se tiče prednje vile, ja sam sipo 15w motul ulje, to je najgušće što ima, ja sam sipo po 0.8 dl u svaki štap al imam filing da treba više, ovaj dečko što je vozio trke s roxom mi kaže da treba min 1.0 dl u svaki štap, da je onda dobro, sad ću rastavljat opet vile pa ću probat stavit deci

--- Kraj citata ---

ja kad sam radio vile .. neznam koliko sam sipao sam znam da je islo "dosta" vise od 0.8dl .. kod nisam probao i dok mi se ni svidilo.. moglo je jos malo tvrđe ali oke je.. kraj sezone se blizi..  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju