Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

fatal1ty's big bore Aerox :D

<< < (42/47) > >>

sven_vx:

--- Citat: fatal1ty - 06 Listopad, 2009, 21:45:24 ---Otic cu vidit,a di kod kojeg trga ? na jelačićevom ?
po 2kn mi se već i isplati za zajebanciju

jebeš 1500kn serem novce bokte

--- Kraj citata ---
ako ti tako kazes... :icon_biggrin:
da na jelacicevom,kada ides prema gornjem gradu kod paciotti ducana... :glasses9:

fatal1ty:

--- Citat: sven_sp180 - 06 Listopad, 2009, 22:18:41 ---ako ti tako kazes... :icon_biggrin:
da na jelacicevom,kada ides prema gornjem gradu kod paciotti ducana... :glasses9:

--- Kraj citata ---

u j#bote iss,a se ja budem izgubio =)
budem se ja tebi javio ak neuspije ovo onlajn naruđbom pa me vodiš za neku pivu tamo :laughing9:

fatal1ty:

--- Citat: aeroxtuning - 06 Listopad, 2009, 21:46:28 ---a sta ces raditi sa ledicama? nesto u prednjem faru?

--- Kraj citata ---

jok,prodajem ovu svoju masku s lećama šta mi je sad na scootu,stavit ću original svijetlo i masku,ali imam jednu ideju,H4 lampu unutra za dugo kratko,i pošto mi je zadnji far kopija od Audia R8 mislio sam i prednje složiti dnevno svijetlo u obliku onih diodica kao obrvice da budem prava seljačina :)

aeroxtuning:
 :icon_thumright:

sven_vx:

--- Citat: fatal1ty - 06 Listopad, 2009, 22:28:03 ---u j#bote iss,a se ja budem izgubio =)
budem se ja tebi javio ak neuspije ovo onlajn naruđbom pa me vodiš za neku pivu tamo :laughing9:

--- Kraj citata ---
nije bed...samo javi ak treba kaj... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju