Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
Josip:
--- Citat: black-rox - 14 Lipanj, 2009, 01:45:22 ---Svatko ima svoje mišljenje....
--- Kraj citata ---
Fatalii je debelo u pravu!!!
kod njih imas tri cetri skracenice koje pisu po bloku i cilindrima koje preraduju i to ti radi par njih sta znaju ko sta je kod nas hac.
imaju novca i nemaju brige s icim, jer jednostavno plate
a sigurno 80% skutera nemaju uopce ulje u kocnicama, a 50% ih nije ni ustelano tako da....
skuter se radi da bi ga se vozilo i uzivalo u tome svemu a ne ga vodit prikolicom okolo da ga svi gledaju!
u cemu je svrha!?!?
i oni se nikako ne mogu usporedit s nama!
Fatality pripazi na njega malo drzi ga u sobi i kljucaj lisicama za nogu drugu za ramu jer bi moga plakat za njim :icon_tongue: :icon_tongue: :icon_tongue:
black-rox:
Jbg svatko ima svoje mišljenje,fora je imat jedan za gurat okolo bez ulja u kočnicama,i imati još kojega za voziti se svaki dat,ona tri slova po blokovima imali bi i kod nas da je para,a šta je jednom švabi dat blokove i cilindar na preradu ništa kad imaju para,a kod njih se slaže motor većinom ili style ili drag ne da ga voze svaki dan :hello:
duje87:
--- Citat: black-rox - 14 Lipanj, 2009, 14:07:19 ---Jbg svatko ima svoje mišljenje,fora je imat jedan za gurat okolo bez ulja u kočnicama,i imati još kojega za voziti se svaki dat,ona tri slova po blokovima imali bi i kod nas da je para,a šta je jednom švabi dat blokove i cilindar na preradu ništa kad imaju para,a kod njih se slaže motor većinom ili style ili drag ne da ga voze svaki dan :hello:
--- Kraj citata ---
ne mogu virovat da ima tako glupih ljudi :laughing6:
black-rox:
--- Citat: duje87 - 14 Lipanj, 2009, 14:30:37 ---ne mogu virovat da ima tako glupih ljudi :laughing6:
--- Kraj citata ---
Čuješ to šta sam napisal je scooter za style scenu i tamo nije bitno da li vozi ili ne,ali kod hrvata style scene neće biti nikada nažalost :laughing7:,ja sam svoje slagal za vikend vožnju,za svaki dan uzmem neki drugi od scootera,nema smisla tuć u to pare ako se misliš s time voziti svaki dan i ovako non stop pita ulaganja.......
giannelli:
--- Citat: black-rox - 14 Lipanj, 2009, 14:07:19 ---Jbg svatko ima svoje mišljenje,fora je imat jedan za gurat okolo bez ulja u kočnicama,i imati još kojega za voziti se svaki dat,ona tri slova po blokovima imali bi i kod nas da je para,a šta je jednom švabi dat blokove i cilindar na preradu ništa kad imaju para,a kod njih se slaže motor većinom ili style ili drag ne da ga voze svaki dan :hello:
--- Kraj citata ---
bas sam gledao na scootertuning.de projekt o dragsteru nekom.. cijelu masinu mu slagao neki drugit lik a on je sa kostur sa temelja nanovo slozio, i odnjeo kostur tom liku koji mu je slozio masinu i sve mu on slozi napravi.. i na prikolici ga odvede doma a ulicni skuter, jos sve djelove u papire napisao.. frga 38, bgm radilica hod 55, pm spuh bla bla... sa skuterom ulozio preko 4000€
uopce tu nevidim gust, ok moj prvi kit je slagao mestar, ali sad da idem nesto slagat radije bi ga sam slagao nego nekome drugome davat.
zato cijenim ovakav projekt vise nego njihov švabski. :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju