Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
fatal1ty's big bore Aerox :D
gumy:
odličan aerox! :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: aeroxtuning - 13 Lipanj, 2009, 22:13:26 ---svaka cast prijatelju :icon_thumright: koje bolestine,nadhacat cemo svabe i njihove projekte :)
--- Kraj citata ---
Hehehe da je samo tako nadahnut švabe,treba puno eurića da bi se mogal s njihovim motorima nositi.....
A za projekt super svaka čast,jedino ovaj novi bcd štop mi nikako ne ide jednostavno mi je ružan.
fatal1ty:
Ma nek se svabe meni napuse kurca,lako biti klinjo od 14 godina s par iljada eura viska u depu jer zivim u EU i dat majstorima da mi sve slazu,pa se kurcit s time na scooter forumu...lol velika stvar...ja njih ni neželim dostić jer sam ih ionak prejebeo već debelo.A to šta on kupi MHR ergelu i ide po izložbama me uopće nejebe,meni takav skuter netreba.Hocu se voziti,otic bez nekih briga negdje u pm da me nitko nejebe i to je to.
black-rox:
--- Citat: fatal1ty - 14 Lipanj, 2009, 01:44:13 ---Ma nek se svabe meni napuse kurca,lako biti klinjo od 14 godina s par iljada eura viska u depu jer zivim u EU i dat majstorima da mi sve slazu,pa se kurcit s time na scooter forumu...lol velika stvar...ja njih ni neželim dostić jer sam ih ionak prejebeo već debelo.A to šta on kupi MHR ergelu i ide po izložbama me uopće nejebe,meni takav skuter netreba.Hocu se voziti,otic bez nekih briga negdje u pm da me nitko nejebe i to je to.
--- Kraj citata ---
Svatko ima svoje mišljenje....
giannelli:
--- Citat: black-rox - 14 Lipanj, 2009, 01:18:17 ---Hehehe da je samo tako nadahnut švabe,treba puno eurića da bi se mogal s njihovim motorima nositi.....
A za projekt super svaka čast,jedino ovaj novi bcd štop mi nikako ne ide jednostavno mi je ružan.
--- Kraj citata ---
bas se ljepo uklopio u ovu mat crnu boju.. da je neki drugi obican stop nebi valjalo. :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju