Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 500/250
1VAN:
a zvuk tek...mmmmmmmmmmm :headbang:
Aleksandar:
--- Citat: 1VAN - 05 Srpanj, 2006, 23:21:44 ---a zvuk tek...mmmmmmmmmmm :headbang:
--- Kraj citata ---
zvuk ufff... :headbang:
90 % ljudi vjerovo il ne se na ulici okreče misliči da ide neka zvijerka kak se čuje. :)
zvuk nije onako da se dere ili prdi ko shacal,nego je zvuk ko ktm.dubok i prodoran.
eladio:
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Srpanj, 2006, 23:12:59 ---ne zalaze li ove naše raspre sve više u područje subjektivnih prosudbi ???
mislim da su svi spomenuti skuteri vrhunski, razlikuju ih nijanse, a njihov konkretni odabir ponajviše ovisi o osobnom doživljavanja objektivne stvarnosti i snažno podliježe neosviještenim porivima! :angry9:
--- Kraj citata ---
se slazem.. :glasses9:
uz napomenu da mene full kopka taj xciting 500 , uf... :binkybaby: :toothy3:
:toothy9:
filiplatinovicz:
--- Citat: eladio - 11 Srpanj, 2006, 15:33:13 ---
--- Citat: filiplatinovicz - 03 Srpanj, 2006, 23:12:59 ---ne zalaze li ove naše raspre sve više u područje subjektivnih prosudbi ???
mislim da su svi spomenuti skuteri vrhunski, razlikuju ih nijanse, a njihov konkretni odabir ponajviše ovisi o osobnom doživljavanja objektivne stvarnosti i snažno podliježe neosviještenim porivima! :angry9:
--- Kraj citata ---
se slazem.. :glasses9:
uz napomenu da mene full kopka taj xciting 500 , uf... :binkybaby: :toothy3:
:toothy9:
s obzirom na dimenzije i vozna svojstva xcigknhg 500 je zasigurno prase po pravoj mjeri. Tko voli nek izvoli. za grad sigurno nije najpraktičniji... što deblja guza i duže tijelo, to teže provlačenje između automobila u gužvi...
--- Kraj citata ---
eladio:
sjedio sam ja na xcitingu, u salonu.. kuzim ga...
on je beba naspram yamahe tenere sto sam vozio :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju