Općenito > Generalno o skuterima
Nexus 500/250
filiplatinovicz:
bez obzira na navedene različice, brijem da nexus ima bolju ciklistiku od beverlyja, koji je pak udobniji i pogodniji u gradskoj vožnji... :icon_tongue:
1VAN:
nexus je najjači i sportskiji kod maxi skutera...
Gladiator:
--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 21:17:39 ---nexus je najjači i sportskiji kod maxi skutera...
--- Kraj citata ---
Nije istina... Leonardo 500 je najbjesniji skuter od 500 kubika... a i T-MAX je puno jaci od Nexusa.
filiplatinovicz:
ne zalaze li ove naše raspre sve više u područje subjektivnih prosudbi ???
mislim da su svi spomenuti skuteri vrhunski, razlikuju ih nijanse, a njihov konkretni odabir ponajviše ovisi o osobnom doživljavanja objektivne stvarnosti i snažno podliježe neosviještenim porivima! :angry9:
Aleksandar:
--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 17:11:40 ---neznam kako se deak ponaša na tom motoreku...ali kad ga staviš na runnera 180 izgubiš 10%
to ti aleksandar može potvrdit!
--- Kraj citata ---
[/b]
da,to je istina.u početku jesam malo pušio s tim spuhom,al sad kad je gore multivar,torque,federi kvačila,rolice....sad imam jeeben start(SP ostaje nekih 10 metara iza),međuubrzanja sam dobio jaako puno,i krajnju za nekih 5 kmh...uglavnom,toqrue se stvarno isplati stavljat...a sve to u kombinaciji s Deakom...ma ufff....leti motor... :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju