Općenito > Generalno o skuterima

Nexus 500/250

<< < (4/8) > >>

filiplatinovicz:
bez obzira na navedene različice, brijem da nexus ima bolju ciklistiku od beverlyja, koji je pak udobniji i pogodniji u gradskoj vožnji... :icon_tongue:

1VAN:
nexus je najjači i sportskiji kod maxi skutera...

Gladiator:

--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 21:17:39 ---nexus je najjači i sportskiji kod maxi skutera...

--- Kraj citata ---

Nije istina... Leonardo 500 je najbjesniji skuter od 500 kubika... a i T-MAX je puno jaci od Nexusa.

filiplatinovicz:
ne zalaze li ove naše raspre sve više u područje subjektivnih prosudbi  ???

mislim da su svi spomenuti skuteri vrhunski, razlikuju ih nijanse, a njihov konkretni odabir ponajviše ovisi o osobnom doživljavanja objektivne stvarnosti i snažno podliježe neosviještenim porivima!  :angry9:

Aleksandar:

--- Citat: 1VAN - 03 Srpanj, 2006, 17:11:40 ---neznam kako se deak ponaša na tom motoreku...ali kad ga staviš na runnera 180 izgubiš 10%

to ti aleksandar može potvrdit!

--- Kraj citata ---
[/b]

da,to je istina.u početku jesam malo pušio s tim spuhom,al sad kad je gore multivar,torque,federi kvačila,rolice....sad imam jeeben start(SP ostaje nekih 10 metara iza),međuubrzanja sam dobio jaako puno,i krajnju za nekih 5 kmh...uglavnom,toqrue se stvarno isplati stavljat...a sve to u kombinaciji s Deakom...ma ufff....leti motor... :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju