Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha aerox ( rolnice uz STAGE6 PRO REPLICA Ce )

<< < (4/10) > >>

seba:

--- Citat: SlowRider - 09 Veljača, 2009, 15:41:46 ---taj spuh nije bio nardo. Slabiji je...

--- Kraj citata ---
ajmo rec neka vrsta nrda,moguce kao pro replica,mozda malo jaci.znaci onda bi on trebao imat slicno kao i ja. rolice 4g i creni centralni,zuti federi kvacila

dhorvat:

--- Citat: seba - 22 Ožujak, 2009, 02:52:39 ---ajmo rec neka vrsta nrda,moguce kao pro replica,mozda malo jaci.znaci onda bi on trebao imat slicno kao i ja. rolice 4g i creni centralni,zuti federi kvacila

--- Kraj citata ---

Taj spuh je imao maximalnu snagu na nešto manjim okretajima od mog ZX-a i slabije je išao nego s mojim ZX-om  :dontknow:

Probao sam sa dosta rolica i tako zaključio tak da ne lupam napamet...  ::)

BTW, trebalo bi samo proširit početak grane za 4 mm i brijem da bi se to moglo već odlično ponašati. Predložio sam to malagutiju da napravi  :icon_thumright:

veca_tech:
BTW, trebalo bi samo proširit početak grane za 4 mm i brijem da bi se to moglo već odlično ponašati. Predložio sam to malagutiju da napravi !!

Kako mislis proširiti granu za 4mm??? i dali bi trebao staviti nesto lakse rolnice od 3,5 g jer s ovim imam osjecaj da su mu jos dosta pre teske?? Pokusao sam i konbinovati 3,5/4,7 i jos gora stvar!! teze rolnice ne dolaze u obzir...

cvele60:
Izmeri sirinu izduva na cilindru pa uporedi sa sirinom grane na ulazu u auspuh i videces razliku :icon_thumright:

veca_tech:
uredu ako postoji razlika , kako prosiriti izduv, i dali ce to rijesit problem s ubrzanjem??  sorry jos jednom.. dali rolnice treba lakse staviti??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju