Tehnički kutak > Tuning skutera

Yamaha aerox ( rolnice uz STAGE6 PRO REPLICA Ce )

<< < (3/10) > >>

seba:
ja sam na nardu imao 4g rolice,probaj sa nekim izmedju 4 i 4,4g

SlowRider:

--- Citat: seba - 09 Veljača, 2009, 15:39:34 ---ja sam na nardu imao 4g rolice,probaj sa nekim izmedju 4 i 4,4g

--- Kraj citata ---

taj spuh nije bio nardo. Slabiji je...

veca_tech:
pozdarvaljam nakon nekog relativno dugog perioda... kupio sam rolne 3,5g te sam stavio federe kvačila koje mi je prijatelj dao sa runnera zute nesto jace od serijskih. skuter sa tim rolnama i tim federima ima jako los start do nekih 7000 a onda procepi ko lud.... sta da radim??? da stvim jos lakse rolnice, ili pak meksi federi ?? P.S. i dali postoji razlika između federa za minareli i piaggio/runer motore???  Lijep pozdrav!!

tomof10:
ako mislis na federcice sto idu na kvacilo ondan nema ako mislis na centralnu oprugu ima ti bi trebo stavit centralnu oprugu tvrdu i to bi trebalo bit to stavi zutu od malossia.

dhorvat:

--- Citat: veca_tech - 21 Ožujak, 2009, 19:23:28 ---pozdarvaljam nakon nekog relativno dugog perioda... kupio sam rolne 3,5g te sam stavio federe kvačila koje mi je prijatelj dao sa runnera zute nesto jace od serijskih. skuter sa tim rolnama i tim federima ima jako los start do nekih 7000 a onda procepi ko lud.... sta da radim??? da stvim jos lakse rolnice, ili pak meksi federi ?? P.S. i dali postoji razlika između federa za minareli i piaggio/runer motore???  Lijep pozdrav!!

--- Kraj citata ---

naravno da postoji razlika, što u tvrdoći, što u dužini samih federčića. I postoje različiti federi za Yamahu Aerox ovisno o tome koje kvačilo imaš.

Kod tebe je serijsko kvačilo pa tražiš set za serijsko kvačilo Minarelli 107mm. Trebali bi ti najtvrđi ili prvi do najtvrđih federčića.

P.S. obrati pažnju u kojoj poziciji ti se nalazi remen straga u polutkama. Ako ti je malo unutar polutki onda i tu gubiš okretaje na startu  :icon_thumright: Ali o tome kasnije, jer tu ima par detalja kako se to može sa običnim šajbicama između bolcne variomata i ventilatora rješiti

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju