Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa novim Motoforce kvačilom? ? ?
Drnda:
uzmi motoforce zvono jer ovo ocito ne hvata ok i zato poplavi jer ne hvata cijelom povrsinom, zbog toga dulje klizi sto uzrokuje veliko zagrijavanje i otud plava boja...
tomof10:
uzmi smirgla i malo skini mesa sa lamele!
cvele60:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 22:53:14 ---uzmi motoforce zvono jer ovo ocito ne hvata ok i zato poplavi jer ne hvata cijelom povrsinom, zbog toga dulje klizi sto uzrokuje veliko zagrijavanje i otud plava boja...
--- Kraj citata ---
Opcija kupovine i novog zvona mi bolje zvuci :icon_thumright:
pitaNS:
--- Citat: tomof10 - 07 Veljača, 2009, 22:54:12 ---uzmi smirgla i malo skini mesa sa lamele!
--- Kraj citata ---
moglo bi, ali se bojim ako ne uspem u potpunosti onda te lamele neće prihvatiti nikakvo zvono.......
--- Citat: cvele60 - 07 Veljača, 2009, 22:55:59 ---Opcija kupovine i novog zvona mi bolje zvuci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
verovatno ću i kupiti...dođe 20 eura....nije strašno...Ali ako i ono ne prihvati lamele javno ću popljuvati Motoforce! :angry5:
tomof10:
--- Citat: pitaNS - 07 Veljača, 2009, 22:57:57 ---
--- Citat: tomof10 - 07 Veljača, 2009, 22:54:12 ---uzmi smirgla i malo skini mesa sa lamele!
--- Kraj citata ---
moglo bi, ali se bojim ako ne uspem u potpunosti onda te lamele neće prihvatiti nikakvo zvono.......
malo skini ne previse,a ako ne uspije uzmes novo zvono nije skupo 20e.
--- Citat: cvele60 - 07 Veljača, 2009, 22:55:59 ---Opcija kupovine i novog zvona mi bolje zvuci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
verovatno ću i kupiti...dođe 20 eura....nije strašno...Ali ako i ono ne prihvati lamele javno ću popljuvati Motoforce! :angry5:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju