Tehnički kutak > Tuning skutera
Problem sa novim Motoforce kvačilom? ? ?
cvele60:
--- Citat: pitaNS - 07 Veljača, 2009, 22:57:57 ---
--- Citat: tomof10 - 07 Veljača, 2009, 22:54:12 ---uzmi smirgla i malo skini mesa sa lamele!
--- Kraj citata ---
moglo bi, ali se bojim ako ne uspem u potpunosti onda te lamele neće prihvatiti nikakvo zvono.......
--- Citat: cvele60 - 07 Veljača, 2009, 22:55:59 ---Opcija kupovine i novog zvona mi bolje zvuci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
verovatno ću i kupiti...dođe 20 eura....nije strašno...Ali ako i ono ne prihvati lamele javno ću popljuvati Motoforce! :angry5:
--- Kraj citata ---
Sigurno ce ih bolje prihvatiti od serijskog zvona :icon_thumright:
tomof10:
--- Citat: cvele60 - 07 Veljača, 2009, 23:07:55 ---
--- Citat: pitaNS - 07 Veljača, 2009, 22:57:57 ---
--- Citat: tomof10 - 07 Veljača, 2009, 22:54:12 ---uzmi smirgla i malo skini mesa sa lamele!
--- Kraj citata ---
moglo bi, ali se bojim ako ne uspem u potpunosti onda te lamele neće prihvatiti nikakvo zvono.......
--- Citat: cvele60 - 07 Veljača, 2009, 22:55:59 ---Opcija kupovine i novog zvona mi bolje zvuci :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
verovatno ću i kupiti...dođe 20 eura....nije strašno...Ali ako i ono ne prihvati lamele javno ću popljuvati Motoforce! :angry5:
--- Kraj citata ---
Sigurno ce ih bolje prihvatiti od serijskog zvona :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
prvo probaj jednu soluciju pa drugu :icon_thumright:
pitaNS:
ok, hvala na pomoći svima!
Verovatno ću uporediti serijsko zvono sa Motoforce na licu mesta pri kupovini pa ću odlučiti...
Drnda:
pa ja sam ti i rekao da preporucujem da kupis motoforce zvono i rekao sam razlog zbog kog ti je ovo sadasnje poplavilo :icon_thumright:
pitaNS:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Veljača, 2009, 23:28:31 ---pa ja sam ti i rekao da preporucujem da kupis motoforce zvono i rekao sam razlog zbog kog ti je ovo sadasnje poplavilo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
hvala na savetu drnda!
hteo sam da čujem i druge šta će reći, nadao sam se da su i drugi imali slične slučajeve kad je kvačilo novo pa dok ne sedne kako treba, ali izgleda da ovo ne valja ovako...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju