Općenito > Generalno o skuterima
veličina kacige
Scoot_Fan:
--- Citat: dino gp1 - 07 Veljača, 2009, 10:57:01 ---
--- Citat: Scoot_Fan - 07 Veljača, 2009, 10:50:41 ---Uf, pa nemozes to ovako napamet znat, mislim mogu u knjizici vidit velicine, i opseg glave, ali kacigu moras probat prije nego sta je kupis, to ti je pod obavezno, jer ces to nosit na motoru, i mora ti bit sta udobnija na glavi... itd
Evo moja je XL i sjecam se da sam procitao da je oko 62cm u onoj knjizici sto ju dobijes... nemogu je sad nac.
Ali svejedno najbolje bi ti bilo probat,... nemozes ovako znat.
Sretno s kupovinom! :hello:
--- Kraj citata ---
To se podrazumijeva... ne može kupiti kacigu bez da je stavi na glavu... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:toothy3: znam ali vidim po njegovom postu, bar meni tako izgleda, da samo zeli znat koja je velicina npr. L = 60cm (bzvz govorim) i doci negdje gdje ima moto opreme rec dajte mi ovu samo u L velicini i bok :nono: .
Pa da ne bi se covjek zahebo... - jer meni tako izgleda ovo sto se pita, ako sam krivo shvatio ja se ispricavam :toothy3: :hello:
stark1:
eladio:
isto je i sa obucom, moras probat da vidis kakav je kalup :glasses9:
Aleksandar:
kaciga se nakon nekog vremena(3 mj) razvuce
tako da ako je u pocetku taman da ne zulja -poslje ce plesat po glavi bez beda
3alfa3:
--- Citat: Aleksandar - 07 Veljača, 2009, 12:39:03 ---kaciga se nakon nekog vremena(3 mj) razvuce
tako da ako je u pocetku taman da ne zulja -poslje ce plesat po glavi bez beda
--- Kraj citata ---
Zuljat ne smije niti u ducanu. Mora samo biti cvrsto uz glavu.
Moguce je da zulja i ako je prevelika, a to je zbog kalupa.
Trebala bi biti cvrsto uz glavu tako da joj jagodice lica ne daju rotaciju oko glave, a da ne zulja u podrucju cela, tjemena....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju