Općenito > Generalno o skuterima
veličina kacige
zgubidan:
Scoot fan je u pravu,zelio sam znati samo okvirno da baš ne ispadnem budala. :icon_biggrin:
Svakako sam mislio probati prije kupnje.Dali netko zna gdje ima u Osijeku nolan n43?
na netu sam našao samo u u bim-u zg.
stark1:
--- Citat: Aleksandar - 07 Veljača, 2009, 12:39:03 ---kaciga se nakon nekog vremena(3 mj) razvuce
tako da ako je u pocetku taman da ne zulja -poslje ce plesat po glavi bez beda
--- Kraj citata ---
moja nakon godinu dana...na glavi stoji kao i istoga dana
dino gp1:
--- Citat: gigo_sf2 - 07 Veljača, 2009, 13:07:58 ---
--- Citat: Aleksandar - 07 Veljača, 2009, 12:39:03 ---kaciga se nakon nekog vremena(3 mj) razvuce
--- Kraj citata ---
moja nakon godinu dana...na glavi stoji kao i istoga dana
--- Kraj citata ---
Kod mene isto.... nije se nimalo razvukla...
Aleksandar:
--- Citat: 3alfa3 - 07 Veljača, 2009, 12:44:42 ---
--- Kraj citata ---
Zuljat ne smije niti u ducanu. Mora samo biti cvrsto uz glavu.
Moguce je da zulja i ako je prevelika, a to je zbog kalupa.
Trebala bi biti cvrsto uz glavu tako da joj jagodice lica ne daju rotaciju oko glave, a da ne zulja u podrucju cela, tjemena....
--- Kraj citata ---
o tome i pricam,nemislim na kalup kacige.velim da jagodice lica drze kacigu da ne rotira- no u pocetku stisce jagodice i usi da bi poslje bilo ok dok se unutrasnjost prilagodi.
tak da uvijek treba uzet da te malo stisce na pocetku da bi poslje bilo taman
kad sam uzimo Uvex flash bila je taman prvog dana da bi poslje pola godine preko 130 kmh skroz plesala
Probiker kaciga sadasnja (model neznam) je kostala 420 € u DE. prva 2 mj stiskala dosta usi i jagodice i ali sad mi je optimum -ne stisce nigdje a drzi dobro
Biker(ss):
ja sam sam svoju uzeo prije 4 godine kao M (medium).....sada mi se spužva proširila pa je kao XL...za pola broja mi je malo veća
A kad kupješ...pripazi na to da ti se unutrašnjost može skidati, jer se stvori "kora"
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju